Brazil 15 dana

BRAZIL

15 DANA

Džungle Amazona, zlatne plaže Rio de Žaneira, fina aroma kafe, huk mnogobrojnih vodopada, sve to, kao magnet privlači u Brazil milione turista iz celog sveta. Plaže su posebna priča. Samo je jedna Kopakabana sa toplim i prozračnim morem. O brazilskoj kuhinji i ženama turisti govore s uzdahom. Fudbal i blesak muzike i igre u vreme karnevala su svakodnevne teme razgovora. Prelepi Buzios poznat zahvaljujući kombinaciji provincijskog šarma i prvoklasne infrasrtukture, ljupko se smestio na sunčanom poluostrvu Brazila, u Atlantskom okeanu. Na prelepim plažama ne dobija se samo tamna, bakarna boja već i neverovatno uživanje u kupanju, ronjenju i drugim vodenim sportovima. Upoznajte zemlju sambe i njenu bajkovitu lepotu i ponesite utiske koji će vam još godinama donositi ogromnu radost.

• Povratna avio karta na relaciji Beograd – Sao Paolo - Beograd

• RADISSON Sao Paolo Villa Olimpica 5*, na bazi 5 noćenja sa doručkom https://www.radissonhotelsamericas.com/en-us/hotels/radisson-sao-paulo-vila-olimpia
• ROYAL RIO Palace 4*, Rio De Janeiro, na bazi 6 noćenja sa doručkom http://royalrio.com.br/site/  
• Usluge turističkog vodiča i pratioca putovanja
• Transferi na putovanju
• Aerodromske takse   .

• Ostale fakultativne izlete i ulaznice za muzeje.


• Obavezno putno zdravstveno osiguranje 35€ (osiguranje ne pokriva bolest COVID-19), zdravstveno osiguranje sa pokrićem COVID-a - 55€


• Negativan PCR test ne stariji od 72h, pre ukrcavanja na avion, deci mlađoj od 12 godina nije potreban PCR test.

 

• Eventualnu doplatu za 1/1 (jednokrevetnu) sobu po zelji 200€

Datum PolaskaDatum PovratkaRegularna cenaAkcijska cenaAkcija važiRezervacija
23.07.2021.06.08.2021.1.599€1.350€Za prvih 10 putnika

Sastanak grupe NA AERODROMU „Nikola Tesla“ dva sata pre leta, Individualna prijava za let i predaja prtljaga, chekc in, obavljanje carinskih i pasoških formalnosti. Leti se kompanijom Qatar Airways ili Swiss Air u zavisnosti od broja putnika.
Nakon dužeg leta, stižemo u najveći grad Centralne Amerike i mesto u kojem danas živi 15 miliona ljudi. Ne znam da li ste znali, ali Sao Paolo je najveći grad u južnoj hemisferi, te prava džungla nebodera. Grad kakav retko imate priliku videti negde u svetu, iako se o Sao Paolu ne priča mnogo, mislim da će vas njegova veličina naprosto oduševiti. Transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Doručak. Sao Paolo je poznat i kao Njujork Južne Amerike, a to ćete najbolje videti kada uđete u Avenidu Paulista, najdužu ulicu u gradu. U sklopu city ture, obići ćemo još neka značajna mjesta koja Sao Paolo može da ponudi, veoma zanimljiv muzej fudbala, a zavirićemo i u stari deo ovoga grada. Povratak u hotel. Noćenje.
Doručak. Obilazimo grad Santos, jedan od zanimljivijih gradova, poznat i po tome što je u njemu nekada igrao čuveni Pele. Obići ćemo stadion na kojem je Pele započeo karijeru, učiti kako se pravi kafa, te ćemo se opustiti šetajući gradskom prelepom plažom.
Doručak. Nakon doručka, odlazimo do aerodroma i letimo dva sata do Iguacu vodopada, bez dileme jednih od najlepših vodopada sveta. Vodopadi se inače sastoje se od čak 275 manjih vodopada, koji zauzimaju 2,7 km reke Iguazu. Neki od pojedinačnih vodopada su visoki do 82 metra, iako je većina visoka oko 64 m, a verovatno najpoznatiji vodopad je Đavolje Grlo (Garganta del Diablo). Noćimo jednu noć u blizini vodopada i vraćamo se za Sao Paolo, sledećeg dana.
Po dolasku u Rio u podnevnim satima, ostavljamo stvari u našem smeštaju, pravimo kratku pauzu za odmor, te odlazimo na tri čuvene plaže u Riju, Kopakabanu, Ipanemu i Leblon, gde ćemo osetiti pravi duh karioka. Na plaži ćemo isprobati caipirinhu, te ovaj dan odmarati, uživati i živeti onako lagano, kao što i karioke žive. Noćenje.

Fakultativni obilazak Glave šećera, Selaronovih stepenica, Lape i najlepše biblioteke Južne Amerike
Doručak. Novi dan počinjemo posetom jednom od najpopularnijih mesta u gradu, Glavi šećera. Ako biste pitali karioke, koji pogled u gradu je bolji, onaj sa Korkovada ili sa Glave šećera, verujemo da bi Vam većina preporučila upravo ovaj pogled, jer je nekako šarmantniji, te nigde kao sa ovog mesta nećete imati bolji pogled na Kopakabanu, kao što je to ovde, a osim samog pogleda, zanimljiva je i priča o imenu ovog mesta, koje dolazi od starog načina dobijanja šećera iz šećerne trske koji je bio vrlo zastupljen u Portugalu pre nekoliko vekova.
Nakon toga, odlazimo do mesta Escaderia Selaron i fotkamo se na ovim predivnim stepenicama, posle idemo u prelepu Real Gabinete Portugues de Leitura, biblioteku koja izgleda kao da je izašla iz nekog od filmova o Harry Potteru. Samo čekate da knjige krenu da se pomeraju, a neki novi prostori pojave između njih. Mesto je osnovano 1837. godine, svega nekoliko godina nakon proglašenja nezavisnosti Brazila, nakon što je grupa od 43 portugalska useljenika (većinom političkih izbeglica iz Portugala) odlučila otvoriti mesto koje će promovisati kulturu Portugala, izvan njihove zemlje, na sasvim novom kontinentu. Na kraju dana, odlazimo u neki od čuvenih barova u Lapi i uživamo u lokalnoj muzici i plesu, te usput isprobavamo neka nova brazilska pića. Noćenje.

Fakultativni obilazak Kipa Isusa, stadiona Marakana i Sambodroma, poseta prašumi Tižuka, botaničkom vrtu i mestu park Lage
Doručak. Bez dileme najpoznatiji simbol zemlje je poseta statui Isusa Hrista, smeštenom na brdu Korkovado. Osim što se smatra jednim od novih svetskih čuda, statua simbolizuje Brazil koji je prijateljski i otvoren ka svima, onaj Brazil koji će svakoga dočekati raširenih ruku. Žičarom ćemo se popeti do spomenika, napraviti neke od najboljih fotki ikada i uživati u pogledu od kojeg zastaje dah. Nakon toga, obilazimo čuvenu Marakanu, najveći stadion na svetu, kao i Sambodrom, mesto odakle počinje čuveni karneval u gradu koji ste često imali priliku videti na televiziji. Na ovom mestu ćemo naučiti nešto novo o sambi i o tome kako se samba škole spremaju za karneval. Nakon što se odmorimo uz dobru domaću klopu, te probamo čuveni asai, odlazimo do botaničkih vrtova, prave oaze zelenila i smiraja, gde ćemo uživati u prirodi i otkriti neke neobične biljke iz džungle. Za kraj dana, obilazimo i park Lage (Parque Lage), mesto koje je nekada bilo rezidencija porodice Lage i verovatno jedno od najegzotičnijih mesta u čitavom Riju.
Ako vam se lokacija čini poznatom, možda ste je vidjeli u ovom čuvenom spotu:https://youtu.be/_FE194VN6c4 

Doručak. Za one koji žele da upoznaju onu drugu stranu Brazila, organizovaćemo izlet u čuvenu Rocinhu, najveću favelu grada i jednu od najvećih favela sveta u kojoj danas živi više od 300.000 ljudi. Saznaćemo više o favelama i njihovom nastajanju, te zaviriti u neke od njenih najzanimljivijih delova.
Zajedno sa lokalnim vodičem koji je inače iz favele, šetaćemo ulicama Rocinhe, razgovarati sa lokalcima, posetiti lokalnu školu, kao i školu sambe. Biće ovo još jedna prava brazilska avantura. Noćenje.

Doručak. Kao verovatno najšarmantnije mesto u ovoj regiji, izdvaja se šarmantni Parati. Ono što posebno oduševljava u gradu je njegova prelepa kolonijalna arhitektura iz 18.veka, kao i veliki broj prelepih plaža i više od 60 ostrva. Koliko je grad značajan, najbolje govori podatak da ga je UNESCO uvrstio na svoju listu kulturne baštine, a šetnja starom kaldrmom grada, biće kao povratak u neko drugo vreme. Obilazimo šarene crkve, neverovatne spomenike istorije, upoznajemo lokalce i isprobavamo zanimljivu hranu ovog mesta. Ovo je bez dileme jedan od skrivenih dragulja čitavog Brazila!

Doručak. Verovatno jedan od najzanimljivijih izleta na koji ćemo otići i mesto na kojem ćete napraviti možda i najbolju fotku u životu. Ako preživite, naravno. :)

Doručak. Poslednji dan ostavljamo samo za odmor, kupovanje suvenira i uživanje u gradu, te povratak za Sao Paolo u predvečernjim satima.
Poslednji dan putovanja, iz Sao Paolo uzimamo let za Dohu, pa za Beograd. Na letu sumiramo utiske, sređujemo slike u telefonu i sa osmehom i puno energije, idemo kući prisećajući se kako nam je dobro bilo u Brazilu.
Dolazak u Beograd u podnevnim satima. KRAJ PROGRAMA. Vidimo se na nekoj narednoj avanturi.:)
Novčana valuta u Brazilu je brazilski real. Oznaka za valutu brazilski real je BRL. Simbol R$ se koristi za valutu brazilski real. Valuta brazilski real se sastoji od 100 centavos. Valutom BRL upravlja Central Bank of Brazil. Valuta brazilski real je uvedena 1 jul 1994 (Pre 27 godina). Postoji 6 kovanica valute brazilski real ( R$0.01 , R$0.05 , R$0.10 , R$0.25 , R$0.50 i R$1 ), brazilski real ima 7 novčanica ( R$1 , R$2 , R$5 , R$10 , R$20 , R$50 i R$100 ) Za 1USD mozete dobiti cca 5,3 BRL Za 1EUR možete dobiti 6,4 BRL
Vremenska zone u Brazilu su GMT -5, GMT -4 i GMT -3. Za naše putovanje bitna nam je zona u kojoj se nalazi Rio de Žaneiro/Sao paolo a to je UTC-3 (-5 sati u odnosu na nas).
Adapteri u Brazilu su sa 3 pina,imaju uzemljene,jačina struje od 10 & 20A ,radni napon 100 – 240 V al je kompatibilan sa našim dvopinskim adapterima.
Jugozapadna obala i primorje Brazila imaju vlažnu i vruću klimu. Na Brazilskom gorju leta su svežija a godišnja količina padavina manja. Samo na krajnjem severoistoku količina padavina je vrlo mala (400-500 milimetara). Amazonska nizija ima pretežno ekvatorijalnu klimu sa jednolično raspoređenim padavinama tokom cele godine (oko 1.000 mm uz obalu i oko 2.000 mm u najzapadnijem delu). Najjužniji deo Brazilskog gorja zalazi u suptropsku zonu, prelazeći na krajnjem jugu u umereni pojas. Veći deo zemlje ima osetne sezonske promene u količini kiše, temperaturi i vlažnosti. Zima u Brazilu traje od juna do avgusta sa prosečnom temperaturom 13-18 °C. Leti (decembar-februar) Rio je vreo i vlažan, sa temperaturom iznad 30 °C. U ostalom delu godine temperature se kreću do 25°C. Severoistočna obala je jednako vrela kao i Rio, ali je manje vlažna i zagušljiva. Amazonska nizija je deo zemlje, koji prima najveću količinu kiše.

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

• Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu Narodne banke Srbije (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
GOTOVINSKI: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), polovina aranžmana do mesec dana pre polaska na putovanje, a ostatak 15 dana pre početka putovanja.
Čekovima građana: 50% prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), jos 20% ,15 dana pred put uz deponovanje čekova za ostatak iznosa. (plaćanje na tri mesečne rate)
• Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
• Za realizaciju aranžmana je potrebno minimum 20 putnika
• Rok za rezervaciju aranžmana je minimum 15 dana pre polaska na putovanje.
• Rok za potvrdu rezervacije aranžmana je najkasnije 2 radna dana od momenta rezervacije i uplate akontacije.
• U slučaju kupovine Avio karte, primenjuju se opšti uslovi Avio kompanije za slučaj otkaza
• Promena datuma putovanja, kao i promena smeštajnog objekta, promena ličnih podataka putnika, smatra se se otkazom putovanja od strane putnika i podleže troškovima otkaza, prema posebnim uslovima otkaza aranžmana ovog programa
• Krajnji rok za obaveštavanje putnika, za slučaj otkazivanja aranžmana od strane agencije je 5 dana pre početka putovanja.
• Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
• Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju…) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji www.europa.rs ili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
• ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021 kategorija A
• ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI. Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja, opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO, kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog putovanja (TRIGLAV) .
• Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.

Portugalski je službeni jezik, a jezik kojim Brazilci govore je dijalekt/vernakular kojeg lingvisti nazivaju brazilski portugalski.

Radisson Sao Paulo Vila Olimpia 5*

https://www.radissonhotelsamericas.com/en-us/hotels/radisson-sao-paulo-vila-olimpia

Smešten u četvrti Vila Olimpia, nekoliko blokova od Nacoes Unidas i avenije Juscelino Kubitschek, hotel Radisson Vila Olimpia nudi zatvoreni grejani bazen i otvoreni bazen sa kaskadom, 1 restoran na lokaciji i besplatan ViFi u celom objektu. Privatno parkiralište sa uslugom posluge moguće je na licu mesta uz doplatu.
Prostrane i moderno uređene sobe sadrže klima-uređaj, sef, radni sto, flat-screen TV sa kablovskim kanalima, mini-bar i telefon. Privatno kupatilo sadrži tuš, fen za kosu i besplatne toaletne potrepštine. Neke sobe imaju i panoramski pogled na grad.
Gosti imaju koristi od opremljene teretane, saune, vešeraja, 24-satne recepcije i prostorija za sastanke.
Restoran Badebec tokom dana služi lokalne i međunarodne kuhinje. Sadrži opciju za poneti koja je takođe dostupna kroz 24-satnu sobnu uslugu. Besplatan doručak služi se svakog dana i uključuje širok izbor voća, hleba, kolača, toplih i hladnih napitaka, peciva i nareska.
Radi udobnosti gostiju, tržni centar Vila Olimpia nalazi se tačno ispred Radisona, a tržni centar JK Iguatemi udaljen je 1,3 km. Moderne prodavnice, barovi i restorani u susedstvu Jardins udaljeni su 3 km, a poznati restoran Eatali udaljen je manje od 1,5 km.
Aerodrom Congonhas je udaljen 7 km, dok je Sao Paulo / Guarulhos udaljen 34 km od hotela Radisson Vila Olimpia.

Hote Royal Rio Palace 4*

http://royalrio.com.br/site/ Hotel Royal Rio Palace se nalazi na sjajnoj lokaciji, 300 metara od popularne plaže Kopakabana. Nudi bazen na krovu sa panoramskim pogledom i koktel bar. Gostima je na raspolaganju besplatan, sveže pripremljen doručak na bazi švedskog stola, koji uključuje različite vrste hleba, sokova i voća. Na raspolaganju je i besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe u hotelu Royal Rio Palace imaju podove prekrivene pločicama, mini-bar i LED TV sa kablovskim kanalima. Kupatila sadrže besplatan toaletni pribor i fen za kosu. Na raspolaganju su recepcija koja radi 24 časa dnevno i posluga u sobi. Gosti takođe mogu koristiti modernu hotelsku teretanu ili se opustiti u sauni. Royal Rio ima pogodnu lokaciju na samo 300 metara od stanice metroa Cardeal Arcoverde, 9 km od Aerodroma Santos Dumont i 26 km od Međunarodnog aerodroma (Galeao). Tvrđava Kopakabana udaljena je samo 3 km.

Tizuka & Korkovado

Bez dileme najpoznatiji simbol zemlje je poseta statui Isusa Hrista, smeštenom na brdu Korkovado. Osim što se smatra jednim od novih svetskih čuda, statua simbolizuje Brazil koji je prijateljski i otvoren ka svima, onaj Brazil koji će svakoga dočekati raširenih ruku. Žičarom ćemo se popeti do spomenika, napraviti neke od najboljih fotki ikada i uživati u pogledu od kojeg zastaje dah. Nakon toga, obilazimo čuvenu Marakanu, najveći stadion na svetu, kao i Sambodrom, mesto odakle počinje čuveni karneval u gradu koji ste često imali priliku videti na televiziji. Na ovom mestu ćemo naučiti nešto novo o sambi i o tome kako se samba škole spremaju za karneval. Nakon što se odmorimo uz dobru domaću klopu, te probamo čuveni asai, odlazimo do botaničkih vrtova, prave oaze zelenila i smiraja, gde ćemo uživati u prirodi i otkriti neke neobične biljke iz džungle. Za kraj dana, obilazimo i park Lage (Parque Lage), mesto koje je nekada bilo rezidencija porodice Lage i verovatno jedno od najegzotičnijih mesta u čitavom Riju.
Ako vam se lokacija čini poznatom, možda ste je videli u ovom čuvenom spotu:https://youtu.be/_FE194VN6c4

Cena: 70 eur

Santos

Obilazimo grad Santos, jedan od zanimljivijih gradova, poznat i po tome što je u njemu nekada igrao čuveni Pele. Obići ćemo stadion na kojem je Pele započeo karijeru, učiti kako se pravi kafa, te ćemo se opustiti šetajući gradskom prelepom plažom. Cena 50 eur

Pedro de telegrafo

Verovatno jedan od najzanimljivijih izleta na koji ćemo otići i mesto na kojem ćete napraviti možda i najbolju fotku u životu. Nekada je ovde bila bivša osmatračnica koju su brazilske pomorske snage koristile tokom Drugog svetskog rata. Danas na ovo mesto pohrle brojni turisti i uživaju u autentičnom trekingu do vidikovca. Pogled i fotografije koje ovde napravite zasigurno će vas ostaviti bez daha. Bujno zelenilo i čarobna vegetacija, okean i plaže čine predeo vrlo živopisnim. U zoni Telegrapho nije dozvoljeno kretanje velikih turističkih buseva te se stoga koristi kombi prevoz.

Cena:45 eur

Parati

Kao verovatno najšarmantnije mesto u ovoj regiji, izdvaja se šarmantni Parati. Ono što posebno oduševljava u gradu je njegova prelepa kolonijalna arhitektura iz 18.veka, kao i veliki broj prelepih plaža i više od 60 ostrva. Koliko je grad značajan, najbolje govori podatak da ga je UNESCO uvrstio na svoju listu kulturne baštine, a šetnja starom kaldrmom grada, biće kao povratak u neko drugo vreme. Obilazimo šarene crkve, neverovatne spomenike istorije, upoznajemo lokalce i isprobavamo zanimljivu hranu ovog mesta. Ovo je bez dileme jedan od skrivenih dragulja čitavog Brazila!

Cena:55 eur

Iguasu

Dvodnevni izlet. Odlazimo do aerodroma i letimo dva sata do Iguacu vodopada, bez dileme jednih od najlepših vodopada sveta. Vodopadi se inače sastoje se od čak 275 manjih vodopada, koji zauzimaju 2,7 km reke Iguazu. Neki od pojedinačnih vodopada su visoki i do 82 metra, većina visoka oko 64 m, a verovatno najpoznatiji vodopad je Đavolje Grlo (Garganta del Diablo). Noćimo jednu noć u blizini vodopada i vraćamo se za Sao Paolo, sledećeg dana. Cena: 145 eur

Glava šećera

Poseta jednom od najpopularnijih mesta u gradu, Glavi šećera, ako biste pitali karioke, koji pogled u gradu je bolji, onaj sa Korkovada ili sa Glave šećera, verujemo da bi Vam većina preporučila upravo ovaj pogled, jer je nekako šarmantniji, te nigde kao sa ovog mesta nećete imati bolji pogled na Kopakabanu, kao što je to ovde, a osim samog pogleda, zanimljiva je i priča o imenu ovog mesta, koje dolazi od starog načina dobijanja šećera iz šećerne trske koji je bio vrlo zastupljen u Portugalu pre nekoliko vekova. Nakon toga, odlazimo do mesta Escaderia Selaron i fotkamo se na ovim predivnim stepenicama, posle idemo u prelepu Real Gabinete Portugues de Leitura, biblioteku koja izgleda kao da je izašla iz nekog od filmova o Harry Potteru. Samo čekate da knjige krenu da se pomeraju, a neki novi prostori pojave između njih. Mesto je osnovano 1837. godine, svega nekoliko godina nakon proglašenja nezavisnosti Brazila, nakon što je grupa od 43 portugalska useljenika (većinom političkih izbeglica iz Portugala) odlučila otvoriti mesto koje će promovisati kulturu Portugala, izvan njihove zemlje, na sasvim novom kontinentu. Na kraju dana, odlazimo u neki od čuvenih barova u Lapi i uživamo u lokalnoj muzici i plesu, te usput isprobavamo neka nova brazilska pića.

Cena: 75 eur

Favela rocinha

Za one koji žele da upoznaju onu drugu stranu Brazila, organizovaćemo izlet u čuvenu Rocinhu, najveću favelu grada i jednu od najvećih favela sveta u kojoj danas živi više od 300.000 ljudi. Saznaćemo više o favelama i njihovom nastajanju, te zaviriti u neke od njenih najzanimljivijih delova. Zajedno sa lokalnim vodičem koji je inače iz favele, šetaćemo ulicama Rocinhe, razgovarati sa lokalcima, posetiti lokalnu školu, kao i školu sambe. Biće ovo još jedna prava brazilska avantura. Cena:50 eur

POJEDINAČNA CENA (IZLETA FAKULTATIVNIH / NEOBAVEZNIH IZLETA)

>POJEDINAČNA CENA (IZLETA FAKULTATIVNIH / NEOBAVEZNIH IZLETA) :
SANTOS 50 EUR / IGUACU VODOPADI 145 EUR (sa ukljucenom avio kartom i nocenjem)
GLAVA ŠEĆERA, SALERNOVE STEPENICE, LAPE i NAJLEPŠE BIBLIOTEKE 75 €
OBILAZAK KIPA ISUSA, STADIONA MARAKANA I SAMBODROMA, POSETA PRAŠUMI TIŽUKA, BOTANIČKOM VRTU I MESTU PARK LAGE 70 € / FAVELA ROCINHA 50 €
ŠARMANTNI GRADIĆ PARATI 55 € / PEDRA DO TELEGRAFO 45 €
UKUPNO SVIH 7 IZLETA / 490 €

CENA PAKETA SA POPUSTOM -20% ZA PAKET SVIH 7 IZLETA / 400 €

Rezervacija

Grupno putovanje: Brazil 15 dana

Datum polaska:

Datum povratka:

Hotel:

Regularna cena:

Akcijska cena:

Akcijska važi: