Cancun + Madrid

Poznati Meksički turistički i spa centar nudi širok spektar mogućnosti za uživanje. Bilo da ste u hotelskoj zoni ukojoj je koncentrisana većina risorta, restorana, prodavnica i drugih zabavnih objekata ili u urbanoj zoni grada sa lokalnom atmosferom imaćete mogućnosti da doživite prekrasno odredište. Osim toga, možete da se divite raznim arheološkim zonama, tematskim parkovima ili nekom od golf terena koji se nalaze u tom području. Isla Mujeres i Playa Del Carmen obiluju sadržajem koji će vaš odmor učiniti posebnim.
Odmarališta u hotelskoj zoni nalaze se duž divovskog poluostrva u obliku „7“, sa prelepim plažama na severnoj i istočnoj obali
Mnogo pre turističkog naleta, Cancun je bio tradicionalno meksičko mesto smešteno na prekrasnim Karibima, sa velikom i lepom lagunom Nichupte između. Taj deo Cancuna je i dalje takav kakav je već godinama, s velikom otvorenom pijacom, Market 28, na kom se šarene gomile voća i povrća kupasto uzdižu ka štandovima na kojima se prodaju svakave rukotvorine domaće radinosti. Pijaca je veličine gradskog bloka i uzbudljivo, autentično mesto za istraživanje. Tu je Parque Las Palapas, glavna plaža, sa taco štandovima, igralište za decu i pozornica za muzičare. Vikendom ćete videti park prepun porodica. Spakujte kežual odeću za vreme koje provodite u ovom delu Kankuna. Hotelska zona – Laguna Nichupte odvojena je od Kariba tankom trakom obale u obliku broja “7.” Ovo je mesto čuvene hotelske zone, koju je meksička vlada ne tako davno razvila da bi iskoristila turističke potencijale ovog raja. Uspelo im je – i te kako. Zona Hotelera predstavlja zonu hotela, ali ovde ćete pronaći mnogo više od hotela. Obrubljena s obe strane belim peščanim plažama i okružena tirkiznom vodom, hotelaska zona sadrži sve ono što će posetiocima trebati da ostanu sretni tokom odmora, poput trgovina, luksuznih restorana i lanaca, noćnih klubova, diskoteka i zabave. Ovde možete raditi sve što želite sprem dubine vašeg novčanika, od ležanja na plaži, pića u ruci, do divljih avantura. Iz spokoja svog hotela možete rezervisati ture do obližnjih ruševina u Tulumu ili Chichen Itzi ili videti majmune u džungli Calakmul. Možete otići na ronjenje, zip-line avanture, vožnju biciklom, motociklom ili se uputiti na jednodnevni izlet na manje posećeno ostrvo Isla Mujeres. Nožni život je fenomenalan sa velikim brojem klubova, diskoteka i barova! Jenom rečju u Cancunu je sve podredjeno turistim!

 • Povratni čarter let Madrid – Cancun – Madrid.
 • Smeštaj u izabranom hotelu za dati termin na bazi  7 All Inclusive
 • 1BB u Madridu Hotel 4*
 • Avo prevoz Beograd-Madrid-Beograd, 
 • Aerodromske takse
 • Transfere aerodrom – hotel- aerodrom u Meksiku.
 • Asistenciju na destinaciji predstavnika  lokalne agencije (Joliday)

 • Fakultativne izlete i ulaznice za kulturno istorijske spomenike
 • Individualne troškove na putovanju
 • Međunarodno zdravstveno osiguranje koje se može pribaviti u agenciji.
 • Turističku taksu u Meksiku, cca 1 euro po danu po osobi
 • Izlazna turistička taksa iz Meksika cca 65 eura po osobi

Datum PolaskaDatum PovratkaHoteliRegularna cenaAkcijska cenaAkcija važiRezervacija
24.04.2022.01.05.2022.Grand Oasis Cancun
1.469€1.369€Do popune mesta
16.05.2022.23.05.2022.Oasis Palm
1.739€1.639€Do popune mesta
13.06.2022.20.06.2022.Grand Oasis Cancun
1.739€1.639€Do popune mesta
08.07.2022.15.07.2022.Oasis Palm
1.849€1.749€Do popune mesta
25.08.2022.01.09.2022.Dreams Sands Cancun Resort & Spa
1.899€1.799€Do popune mesta
09.09.2022.16.09.2022.Dreams Sands Cancun Resort & Spa
1.659€1.559€Do popune mesta
09.10.2022.16.10.2022.Grand Oasis Cancun
1.699€1.599€Do popune mesta

Okupljanje putnika na aerodromu “Nikola Tesla” dva sata pred poletanje. Po sletanju na Aerodrom Barahas odlazak hotelskim shuttle busom u Hotel 4* nedaleko od aerodroma.  Slobodno vreme za istraživanje grada i uživanje u gastronomskoj ponudi glavnog grada Španije. Noćenje!

Doručak a potom napušanje soba. Slobodno vreme u Madridu do polaska na aerodrom Barajas. Potrebno je da na aerodromu budete 3 sata pre leta na T4. Čekirate se na let EVE0813 Madrid-Cancun! Let traje cca 10h

Po sletanju na aerodromu u Cancunu očekuje vas transfer do izabranog hotela. Smeštaj u hotel i početak vaše Jukatan avanture i uživanja!

Smeštaj u odabranom hotelu je na bazi all inclusive. Vreme za opuštanje, relaksaciju i punjenje baterija!

Uživamo na plaži, koktelima, noćnom životu, obilascima muzeja, šetnjama  ili fakultativnim izletima na kojim saznajemo više o ovoj divnoj zemlji. 

Doručak. Slobodno vreme za uživanje do polaska na aerodrom u Cancunu organizovanim transferom.  Let EVE 814 Madrid-Cancun! Let traje cca 10h

 

Sletanje na aerodrom u Madridu u podnevnim časovima. Presedanje i nastavak leta za Beograd.

 • Potrebno je da na aerodromu u Madridu budete 3h pre leta na terminalu 4 aerodroma Barajas.
 • Na monitorima proveravate šaltere za čekiranje leta aviokompanije Evelop za Punta Canu.
 • Pasoš mora da bude važeći još šest meseci od datuma povratka.
 • Dozvoljeni čekirani prtljag na letu je 23 kg plus ručni do 10 kg.
 • U toku leta obroci i osveženje se poslužuju dva puta. Preporučujemo da ponesete vaše slušalice, u avionu ih naplaćuju
 • Po sletanju i završetku pasoške kontrole sačekuju vas predstavnici JOLIDEY/QUELONEA, pokazujete im vaučere, a oni vas usmeravaju ka busu koji vas transferiše do hotela.
 • Tokom transfera predstavnici Jolideya će vam zakazati info sastanke, a pretposlednjeg dana ćete na info tabli hotela dobiti vreme povratnog transfera. 
 • Eko takse u hotelu se placaju 1 evro po noći po osobi.
 • Po povratku na aerodromu u Cancunu se plaća izlazna turistička taksa cca 65 eura po osobi
 • Let Madrid – Cancun traje 10h i 15 min, a let Cancun – Madrid 9h i 45 min.

Za ulazak u Meksiko državljanima Srbije je potrebna viza. Viza je besplatna kada je reč o turističkom putovanju i dobija se u ambasadi Meksika u Beogradu na 10 godina. Pribavljanje vize na graničnom prelazu nije moguće. Viza nije potrebna licima koji u pasošima imaju važeću Američku vizu.

Zvanična valuta je Meksički pezos podeljen na 100 centavosa. U većini lokala I hotela je moguće plaćanje karticama. Savetuje se da evro menjate u lokalnu valutu u ovlašćenim menjačnicama.

Vremenska razlika je -7 sati u letnjem periodu I -6 u zimskom periodu u odnosu na centralno evropsko vreme…

Električna energija je u većini hotela 220 volti ako je zvanično u Meksiku 110 volti. Poneti adapter za ravne utikače.

Zdravstvene ustanove su privatne, preporučuje se uzimanje osiguranja. Lekovi u okviru apoteka hotela su relativno skupi. Koristiti flaširanu vodu.

Cancún I Riviera Maya imaju toplu tropsku klimu sa prosečnom godišnjom temperaturom od 28ºC koja omogućava posetu I kupanje tokom cele godine.

 • Cancún – Playa del Carmen: 68 km
 • Mérida – Izamal: 72 km

Svaki putnik je odgovoran za sebe i u obavezi je da prati instrukcije lokalnog vodiča i predstavnika agencije, koji je tu da pazi na bezbednost putnika i da izbegne bilo koju opasnu situaciju. Pored toga, jedina vaša odgovornost je da uživate i da se što bolje provedete!

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti Evra na dan uplate po srednjem kursu NBS-a (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER):
 • GOTOVINSKI / UPLATE NA RATE: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • UPLATE PLATNIM KARTICAMA: 250€ prilikom rezervacije (sklapanja Ugovora), zatim u jednakim mesečnim ratama do 70% vrednosti aranžmana do 35 dana pred put, 20 dana pred put isplata celokupnog aranžmana.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 01.10.2020. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja  nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u DOLARIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 5 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno. Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 10 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci).
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji prema važećem cenovniku Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije (pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja)
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA:  RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 124/2021 kategorija A.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA KOJI SE MOGU POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA).

Rezervacija

Izdvojeno putovanje: Izdvojena ponuda - Mexico - Cancun 7AI + 1BB Madrid

Datum polaska:

Datum povratka:

Hotel:

Regularna cena:

Akcijska cena:

Akcijska važi: