Wyndham Dubai Marina 4*

Lokacija

Od hotela do plaže stiže se za 7 minuta hoda, dok je stanica tramvaja i JLT metroa udaljena svega 10 minuta hoda. Odatle može lako da se dođe do glavnih poslovnih četvrti, znamenitosti i drugih čuvenih atrakcija u Dubaiju. Aerodrom Dubai je udaljen 30 minuta vožnje od hotela. U okviru objekta je dostupan parking.

Gastronomija

U objektu se priprema raznovrsna hrana i piće: restoran The Blacksmith nudi dimljeno meso, a u italijanskom restoranu Alloro Ristorante služe se à-la-carte doručak, ručak i večera. Hello Caffé je salon u foajeu i kafić, a tu je i bar pored bazena Chillz, u kom su dostupni lagani obroci i osvežavajuća pića koja se donose do samog bazena. Posluga u sobi je dostupna 24 sata dnevno.

Sadržaj

Gosti mogu da se opuste u hotelskom spa centru, sauni i parnom kupatilu. Na raspolaganju su takođe teretana i bazen na otvorenom.

24-satna recepcija
Klimatizovani restoran
Menjačnica
Zabavne aktivnosti
Fitnes centar
Bazen na otvorenom
Wi-Fi
Restorani
Sobna usluga
Sef
Prodavnice
Mastercard
American express
Visa
Satelitska TV / Kablovska TV
Usluga masaže
Sauna
Parno kupatilo
Prilagođeno slabo pokretnim osobama

Smeštaj

Wyndham Dubai Marina je otmeni hotel sa zadivljujućim pogledom na Arabijsko more i marinu u Dubaiju.
Gostima je na raspolaganju besplatna usluga organizovanog prevoza do plaže, tržnih centara, stanice metroa i drugih atrakcija.
Sve 493 klimatizovane sobe imaju prostor za sedenje, flat-screen TV, mini-bar, pisaći sto, sef i pribor za pripremu čaja i kafe. Svaka soba sadrži kupatilo sa tušem, kadom i besplatnim toaletnim priborom.Besplatan WiFi je dostupan u svim prostorijama.