Waldorf Astoria Dubai Palm Jumeirah 5*

Lokacija

Adresa: Crescent Rd, The Palm Jumeirah, Dubai.
Hotel je lociran na poznatom veštački napravljenom ostrvu u obliku palme – The Palm Jumeirah sa kog se pruža zadivljujuć pogled na persijski zaliv. Odlična lokacija omogućava gostima hotela da se tokom dana odmaraju na plaži, a uveče uživaju u savremenom i kozmopolitskom glamuru Dubaija. Udaljen je na svega 10 minuta vožnje od Dubai Marine, dok su Burj Khalifa i Dubai Mall udaljeni 30 minuta vožnje. Od aerodroma je udaljen 40km.

Gastronomija

Gosti mogu uživati u velikom izboru hrane koju hotel nudi, s obzirom da se u njemu nalaze 6 restorana i barova. Mezzerie restoran nudi arapski inspirisanu kuhinju, LAO restoran na svom meniju predstavlja jela južne Azije, dok se fantastična italijanska jela poznatog nemačkog kuvara Heinz Beck-a mogu probati u objektu Social. Za sve hedoniste, Avenue Restaurant&Lounge omogućava svojim gostima da uživaju u ukusnoj hrani i piću u privatnim baldahinima na terasi hotela. Dok u podne možete ispijati čaj u Peacock Alley-u hotela sa pogledom na centralno dvorište hotela, večeri su rezervisane za Serafina bar i njegovu podugačku listu koktela, kao i zabavnom programu koji se ovde organizuje.

Sadržaj

S obzirom da se nalazi na poznatom veštačkom ostrvu The Palm Jumeirah, hotel svojim gostima omogućava da uživaju na 200m dugačkoj privatnoj plaži. Takođe poseduje 2 bazena, teniske terene, fitness centar, dečiji klub za decu uzrasta od 4 do 12 godina i Waldorf Astoria Spa centar. Spa centar se prostire na 3200m2 i obuhvata 12 prostorija za tretmane, 2 privatna odeljka za parove, saune, parne sobe, đakuzije i slično. Takođe se možete oprobati i u nekim od vodenih sportova koji se nude u Water Sports Centru u sklopu hotela, uz doplatu. Besplatan WIFI je obezbeđen u celom hotelu.

Smeštaj

Hotel poseduje ukupno 319 prostranih soba, savremenog dizajna, sa udobnim krevetima po kojima je Waldorf Astoria prepoznatljiv. Svaka soba je klimatizovana, ima komforan prostor za sedenje, mini bar, radni sto i flat-screen TV. Kupatila su u belom mermeru sa velikim kadama s TV-om, tušem i luksuznim toaletnim priborom. Sobe imaju velike terase sa očaravajućim pogledom na arapski zaliv i Dubai. Svakoj sobi dodeljuje se i personalni konsijerž.