Vista Sol Punta Cana Beach Resort & SPA

Lokacija

Ovaj all inclusive hotel nalazi se na prelepoj plaži Cortecito, na području Bávara (Punta Cana). Hotel je smešten u turističkom delu grada Bavaro, na nekoliko minuta hoda od plaže i centra grada.

Pogled na more i tropsku vegetaciju stvara savršenu atmosferu za opuštanje. Hotel je vrlo dobro povezan. Udaljen je 20 km od Punta Cane i samo 18,9 od međunarodnog aerodroma Punta Cana, a 83,4km od La Romane.

Gastronomija

– MainRestaurant: nudi buffet, s tematskim večerama, ručkovima i različitim doručcima.

– Gurmanski restoran: otvara se samo za večeru i nalazi se pored pozorišta.

– Italijanski restoran Mamma Mia: Smešten napolju, pored mora. Postavljen za italijansku muziku, uz uslugu na visokom nivou i ručavanje.

– Meksički restoran El Mariachi: Takođe se nalazi na plaži i preporučuje se parovima zahvaljujući romantičnoj muzici. Ima svu najbolju meksičku hranu.

– Lobby bar: Na terasi se izvodi živa muzika. Otvoren od 8:00 h. do ponoći.

– Sport Bar & Snack (BBQ American Grill): Smešten na plaži, sa švedskim stolom i brzom hranom.

Sadržaj

Poznat je po brojnim opuštajućim ponudama spa i velnes usluga. Osim whirlpool krugova i kozmetičkog salona, ​​ima različite vrste masaže, tretmana za lice, tretmane tela i kozmetičke rituale. U okruženju se nalaze brojne prodavnice,  butici, kafići, restorani i područje za šetnju. Međunarodni aerodrom Punta Cana udaljena je 16 km, a Manati Park 3,7 km od kompleksa.
Nudi obnovljene, svetle sobe s jarko uređenim dekorom i vlastitim balkonom.

Sef
Fitnes centar
Dvorište
Perionica
Minibar
Bazen na otvorenom
Restorani
Fen za kosu
24-satna recepcija

Smeštaj

– Comfort sobe: Ove sobe od 25 m2 imaju dva bračna kreveta, fen za kosu, aparat za kafu, hladnjak, SAT TV, individualnu klimu, sto, sef i terasu. Potpuno opremljeno kupatilo. Pored toga, tu je i Wi-Fi pokrivenost za dva uređaja.

– Sobe s pogledom na more: Takođe veličine 25 m2 i osim gore navedenih atributa, pogled s terase na more, kao što ime sugeriše. Takođe poseduje policu za prtljag i stolove sa stolicama.

– Porodična dupleks soba: Prostrane sobe veličine 25 m2 savršene za porodice. Na obe etaže se nalazi kauč na razvlačenje za dvoje, kupatilo s tušem, fen za kosu, hladnjak, radni stl, aparat za kafu, SAT TV i terasa sa stolicama i stolovima vani u prizemlju.

– Junior Suite: Ova soba je veličine 40 m2. i uključuje jedan besplatni sat hidroterapije tokom boravka. Sa kraljevskim krevetom, kupatilo sa tušem, fenom za kosu, individualna klima, ventilator, SAT TV, trpezarija, radni sto, mini bar koji se puni svaki dan, ogrtač, aparat za kafu, sef i Wi-Fi za dva uređaja.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs