Villa Tortuga

Lokacija

Hotel Vila Tortuga smešten je na 30 km od međunarodnog aerodroma Varadero. Nalazi se na poluostrvu Hicakos, području udaljenom oko 150 km od glavnog grada Havane. Ovaj hotel se ističe po blizini 20 km dugačke peščane plaže sa kristalno čistom vodom. Zaliv Kardenas nalazi se u blizini hotela, a posetiocima pruža neverovatan pogled.

Smešten je blizu ivice kubanskog grada Varadero. Ovaj hotel ističe se svoiim otvorenim dizajnom, različitim uslugama i tipičnom lokalnom arhitekturom.

Gastronomija

Hotel Vila Tortuga ima tri restorana; jedan sa švedskim stolom i dva sa a la carte menijima. Restoran Buffet u vili Tortuga gostima nudi široku paletu internacionalne hrane. Ovde možete probati tradicionalna jela iz Evrope, Južne i Severne Amerike, kao i tradicionalna lokalna jela.

Hotel nudi istoimeni restoran, ali sa a la carte menijem i izuzetnom personalizovanom uslugom. S druge strane, restoran Neptuno najbolji je izbor ukoliko želite da probate tradicionalna domaća jela. Ovaj restoran nudi tradicionalna kubanska jela poput “ropa vieja”, riže sa piletinom, kubanskog crnog graha, “vaca frita” i “picadillo a la criolla”.

Sadržaj

Vila Tortuga je organizovana tako da gostima omogućava doživljaj potpuno opuštajućeg odmora: njena prostrana terasa pruža vam priliku da uživate u vremenu, bašte daju osećaj spokoja, a hotel poseduje poznati “ranchon”, drvenu palmom pokrivenu brvnaru u kojoj se služi piće i tradicionalna jela. Vila Tortuga takođe u svojoj ponudi ima i veliki bazen.

Gostima su a raspolaganju teretana, stolni tenis (najpopularnija igra na Kubi) i bilijarski sto.

Pojedinačne sobe
Terasa
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kompleks za odmor
Hotel za porodice
Kupatilo
Kada
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Francuski krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Restorani
Pristup internetu
Sobna usluga
Medicinska služba
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Snack / Bar pored bazena
Usluga masaže
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Stoni tenis
Aerobik
Gimnastika
Bicikl / Brdski bicikl
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom

Smeštaj

– Superior sobe – Ove sobe imaju kupatila sa tuševima sa podesivom toplom i hladnom vodom. Veće su od standardnih soba i imaju pogled na more. Pažljivo su uređene i poseduju klima uređaj, satelitsku televiziju i telefon. Kreveti u superior sobama su veoma veliki, idealni za parove.

– Standard sobe – Standard sobe su jednostavnije od superior soba, ali podjednako udobne i pogodne za smeštaj parova ili porodica. Opremljeni su sopstvenim kupatilom, telefonom i sefom. Pristupačnije su od Superior soba, jer se nalaze na položaju bez pogleda na more.