Tryp Habana Libre

Lokacija

Smešten u srcu prestonice, hotel Trip Habana Libre (četiri zvezdice) nudi spektakularni panoramski pogled na grad i more, jer se uzdiže na 137 metara nadmorske visine. Zauzima amblematičnu stambenu zgradu sa 25 spratova, sagrađenu 1958. godine, što je čini referentnim smeštajem za organizovanje konvencija i svih vrsta događaja. Ukrašena je originalnim kubanskim slikama.

Hotel Trip Habana Libre nalazi se u četvrti La Rampa, na 2,7 kilometara od Stare Havane i 4 kilometra od železničke stanice, La Coubre. Njegova fasada prepoznatljiva je sa velikom freskom umjetnice Amelije Pelaez, što joj daje elegantan stil koji je istovremeno neformalni. Veoma je blizu poznatog salona sladoleda Coppelia i Univerziteta u Havani, a u okolini ćete pronaći pozorišta, bioskope, tržne centre i druga zanimljiva mesta u gradu.

Gastronomija

El Barracon nudi mogućnost uživanja u tradicionalnoj kreolskoj kuhinji. Las Antillas je specijalizovan za internacionalnu kuhinju, a Polinesio za azijsku kuhinju. La Rampa je kafeterija iz koje se pruža spektakularan pogled na El Vedado; Sierra Maestra je restoran smešten na 25. spratu iz koga se može razmišljati o Havani, uz uživanje u međunarodnoj gurmanskoj kuhinji; i Las Canitas i El Patio su dve kafeterije koje se nalaze u oba predvorja hotela. Takođe poseduje klub sa pokretnim krovom koji se uvlači i predivnim pogledom na more.

Smeštaj

Hotel poseduje 570 soba i diskretnih apartmana koji imaju sve pogodnosti, poput mini bara, kablovske televizije, klima uređaja ili dnevnog boravka. Neki su ukrašeni radovima lokalnih umetnika.

Trip soba: 60 ​​kvadratnih metara, topla i funkcionalna. Ima krevete tipa francuski ležaj ili dva odvojena kreveta kao i elektronski sef. Ima predsoblje i zastakljen balkon sa kojeg se uživa u spektakularnom pogledu na grad.

Trip panoramska soba: opremljenost ovih udobnih soba ista je kao i u prethodnom modelu( trip soba), s razlikom što ova, na 60 kvadratnih metara, uključuje terasu. Neke od ovih soba povezane su, u slučaju da odlučite da putujete kao porodica.

Panoramski pogled Premium Guestroom: kompletno su preuređene i imaju savremen dizajn. Takođe 60 m2, imaju balkon s kojeg se vidi magija kojom grad odiše, kao i sve pogodnosti koje nudi usluga Trip Habana Libre.

Junior Suite: raspoređeni su od četvrtog sprata do 24. i zauzimaju uglove zgrade. Dva komunikacijska prostora opremljena svim detaljima kako bi vaš boravak bio nezaboravan doživljaj. Prostiru se na površini od 120 kvadratnih metara, a dnevni boravak i spavaća soba imaju terasu.

Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Pristup internetu
Minibar
Frižider
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Kafić
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Restorani
Sobna usluga
Perionica
Medicinska služba
Parking
Garaža
Bazen na otvorenom
Ležaljke
Suncobrani
Američki i / ili Ruski bilijar
Bufet doručak
Dijetalna hrana

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs