TRYP By Wyndham 4*

Lokacija

Adresa: Al Saef 1 Street, Barsha Heights, Dubai.
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji u četvrti Barsha Heights, udaljen 600m od gradske metro stanice i nedaleko od važnih znamenitosti Dubaija. Najbliži aerodrom – Al Maktoum International Airport je udaljen 23km.
Šoping centar Mall of the Emirates udaljen je 3,4km od hotela, dok su City Walk Mall i Dubai Marina Mall, kao i centar Dubaija, na oko 15km udaljenosti od hotela.
Burj Al Arab, hotel i jedna od najpoznatijih znamenitosti Dubaija, udaljen je oko 5km.

Gastronomija

Hotel se ponosi svojom raznovrsnom ponudom i ističe da se ovde možete upustiti u pravu kulinarsku avanturu, bez napuštanja hotela. Soluna Restaurant&Lounge vodi vas u mediteranske krajeve zahvaljujući jelima inspirisanim grčkom kuhinjom. Lola Taberna Espanola tradicionalnom španskom kuhinjom oduševiće i one najzahtevnije, dok će u Local restoranu svako pronaći nešto po svom ukusu, a u ponudi se nalazi i nargila u kojoj možete uživati i na terasi restorana. Gosti hotela takođe mogu uživati u L!QD restoranu i fantastičnom spoju Ibice i Koačele u kom se služe tapasi – grickalice, kanapei, tačnije međuobrok koji se služi na drvenim podlogama, a možete se odlučiti i za neki od odličnih koktela koji se nalaze u ponudi.

Sadržaj

U sklopu hotela nalazi se bazen sa ležaljkama otvoren tokom cele godine, teretana, spa centar, vešeraj, kao i odeljak za poslovne putnike na prvom spratu hotela – NEST u kom imaju mogućnost da se u tihoj i radnoj atmosferi posvete svojim poslovnim obavezama. U sklopu NESTa uključeni su: konferencijska sala, neograničena konzumacija kafe i udoban co-working prostor. U sklopu hotela nalaze se menjačnica i ATM bankomat.

Smeštaj

TRYP by Wyndam Dubai ima ukupno 650 soba. Sobe su dizajnirane za modernog, urbanog putnika, bilo da dolazi poslovno ili radi uživanja u Dubaiju. Postoje i sobe koje su pogodne za porodice. Sve sobe su klimatizovane, imaju zvučnu izolaciju i poseduju: flat-screen TV, mini-bar sa aparatima za pripremanje čaja i kafe, sef, peglu i dasku za peglanje, kadu i tuš kabinu. Opremljene su brzim, besplatnim Wifi internetom kako u sobama, tako i u ostalim prostorijama hotela. Postoji više tipova soba, od kojih pojedine imaju pristup VYP Lounge prostorima, smeštenim na najvišem spratu hotela, sa veličanstvenim pogledom na Dubai, doručkom i pićem koje se služi tokom celog dana.