Tropical Princess Beach Resort And Spa

Opis hotela

Ovaj hotel je izgrađen 1998. godine. Hotel poseduje ukupno 310 soba. Gosti su dobrodošli na recepciji u predvorju, koje nudi uslugu 24-satne odjave. Sadržaji uključuju sef i bankomat. Bežični pristup internetu dostupan je putnicima u javnim prostorima. Na raspolaganju su razne gastronomske mogućnosti, uključujući restoran, trpezariju, kafić i bar. Na raspolaganju su razne trgovine, uključujući supermarket i suvenirnicu. Hotel sadrži igralište i atraktivan vrt. Dodatni sadržaji u hotelu uključuju igraonicu.

Gosti koji dolaze automobilom mogu svoja vozila ostaviti u garaži ili na parkiralištu. Dostupne usluge i sadržaji uključuju višejezično osoblje, uslugu čuvanja dece,  medicinsku pomoć, poslugu u sobu, praonice rublja i frizerski salon. Uz to, u ponudi je i usluga prevoza. Aktivni gosti mogu koristiti uslugu najma bicikala kako bi istražili okolinu. Ovaj hotel nalazi se na plaži Playa Bavaro. Aerodrom Punta Cana udaljena je oko 20 km, dok je Plaza Bavaro sa bezbroj dućana, barova, restorana, klubova i pubova, kao i raznih drugih mesta za zabavu, samo 20 minuta hoda od hotela. Hotelski sadržaji su deo velikog kompleksa Princess. Svaka soba sadrži klima uređaj, ventilator, kuhinju i kupatilo. Većina soba sadrži balkon s pogledom na goste. U sobama se nalazi bračni krevet. Odvojene spavaće sobe su takođe dostupne. Dečiji krevetići dostupni su za mlađe putnike. Na raspolaganju su sef i mini bar. Hladnjak i mini hladnjak osiguravaju ugodan boravak.

Udobnosti odmora dodajte pristup internetu, telefon, TV i WiFi (bez doplate). Kupatila su opremljena tušem i kadom. Fen za kosu je takođe u svakom kupatilu. Za porodice sa decom na raspolaganju su posebne porodične sobe. Mogućnosti prehrane dostupne u hotelu uključuju noćenje s doručkom i all inclusive. Doručak, ručak i večera su na raspolaganju. Ustanova nudi i užine. Opcije uključuju bezalkoholna pića i alkoholna pića.  Ustanova nudi otvoreni bazen i dečji bazen. Ležaljke i suncobrani na sunčanoj terasi nude izvrsno mesto za opuštanje. Vruća kupka je savršeno mesto za opuštanje. Dostupan je snack bar na bazenu. U sklopu smeštaja nude se razne sportske aktivnosti, kao što su biciklizam / brdski biciklizam, tenis, boce, odbojka na pijesku, odbojka, košarka, ludi golf, streličarstvo i jahanje konja uz doplatu. Gosti hotela mogu birati između različitih opcija za sportove na vodi, kao što su jedrenje na dasci, jedrenje, katamaran, vožnja kajakom i snorkling, ili uz naknadu, skijanje na vodi, vožnja brodom sa bananom i ronjenje. Ustanova takođe nudi ljubiteljima sporta širok spektar aktivnosti u zatvorenom prostoru, uključujući teretanu, stoni tenis, bilijar i aerobik. Smeštaj nudi niz usluga u wellness delu, kao što su spa centar, sauna, kozmetički salon i tretmani masaže, a uz dodatnu naknadu parna kupatila. Sadržaji za slobodno vreme uključuju zabavni program, diskoteku, dečji klub, dečiju diskoteku, kockarnicu i noćni klub.

Sadržaj

Medicinska služba
Jedrenje na dasci
Skijanje na vodi
Ručak sa švedskim stolom
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Zabava za decu
Mastercard
Diskoteka / Noćni klub
Banana čamac
Visa
Prodavnice
Boćanje
Mini-golf
Stoni tenis
Candle
Odbojka na pesku