The First Collection JVC 4*

Lokacija

Adresa:  JVC – Jumeirah Village Circle, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.
The First Collection at Jumeirah Village Circle je novootvoreni, nagrađivani hotel sa četiri zvezdice koji nudi kvalitet i pristupačnost na vrhunskom hotelskom tržištu srednje klase u Dubaiju. Hotel se nalazi u okrugu JVC. Od centra grada je udaljen 20 minuta vožnje. Tržni centar Emirati je udaljen 7km od hotela, dok je The Walk at JBR udaljen 8 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Al Maktoum, lociran 19 km od objekta.

Gastronomija

Specijalizovani restorani u hotelu uključuju Santé Ria restoran na 29. i 30. spratu hotela, sa jelovnikom inspirisanim ukusima Južne Amerike i Village Bistro restoran koji je porodično mesto sa a la carte jelovnikom i bifeom. Oba restorana imaju terasu, sa kojih se može uživati u pažljivo pripremljenim specijalitetima i fantastičnom pogledu. U Pool baru možete uživati kraj bazena, u pogledu i bogatom izboru pića.

Sadržaj

Hotel ima ukupno 41 sprat. Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom, pool bar, dva restorana i besplatan WiFi. Dostupni su poslovni centar i prostor za zajednički rad, potpuno opremljena teretana, spa centar sa odvojenim muškim i ženskim delom, kao i prodavnice u okviru objekta i suvenirnica. U sklopu hotela se nalazi menjačnica i ATM bankomat.

Smeštaj

Hotel sadrži 491 smeštajnu jedinicu. Moderno dizajnirane i prostrane, klimatizovane, sve sobe poseduju: radni sto, sef, flat-screen tv, mini bar, aparat za pravljenje kafe i čaja, pribor za peglanje veša, besplatan WiFi. Sobe su opremljene pametnom tehnologijom.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs