Sunscape Star Cancun
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Otvaranje je planirano u novembru 2019. godine, idealan je kompleks za uživanje u porodičnom odmoru koji gleda na Karipsko more. Nalazi se u blizini ruševina Rivijere Maja i pored golf kluba Puerto Cancun.

Gastronomija

Nudi buffet restoran, meksički, azijski sa Teppanyaki stolovima, internacionalni (ekskluzivni za goste Sun Cluba), tradicionalne italijanske specijalitete sa peći za pizzu, roštilj, samoposluživanje snack, kafeterija sa premium snack i restoran Un-Wined centar italijanskog restorana i nudi privatno kulinarsko iskustvo s bogatom vinskom kartom (uz doplatu). Cuena sa 6 barova (1 ekskluzivno za goste Sun Cluba).

Sadržaj

4 bazena, 2 bazena za surfovanje, zid za penjanje, društvene igre i razne sportske opcije (vodeni aerobik, nemotorizirani sportovi na vodi, ping-pong, itd.), “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu uz raznovrstan zabavni program tokom dana i noći. Vrhunski spa centar. Opsežan zabavni program.

Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Parking
Prostor za igre
Pab
Ronjenje
Poslovni centar
Fitnes centar
Spa hotel
Jet skije
Berbernica
Bazen na otvorenom
Bazen za decu
Peščana plaža
Restorani
Igraonica
Sala za doručak
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Terasa
Prodavnice
Odbojka
Jedrenje na dasci

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uzastopne noći: penušavo vino i sveže voće u sobi po dolasku. Doručak u krevetu s mimosom (obavezna rezervacija). Posebna usluga sobarice (jedna noć za vreme boravka). 15% popusta na spa tretmane (ne može se kombinovati s drugim spa ponudama). Za goste Sun Cluba minimalni boravak od 7 noći, osim gore navedenih sadržaja: 25-minutna masaža za parove; izbor pilinga lica ili tela za dvoje (25 minuta); privatnu večeru na plaži i romantičnu uslugu.

Smeštaj

Sve sobe imaju pogled na okean, individualno kontrolisani klima uređaj, stropni ventilator, veliko kupatilo sa tušem, fen za kosu i sadržajima, kablovska TV, besplatan Wi-Fi, radio budilnik, mini bar sa dnevnim punjenjem, aparat za kafu – kuvalo za vodu, peglu i dasku za peglanje, sef i balkon ili terasa. Sobe Sun Cluba uključuju niz ekskluzivnih usluga. Maksimalna popunjenost u Deluxe Ocean View: 3 odrasle osobe i 1 dijete; u Sun Club De-luxe Ocean View: 2 odrasle osobe.

Sunscape Club

Uključuje, između ostalog, sledeće usluge: personalizovana ulazna i izlazna regi- stracija; ekskluzivni snack bar; pristup u Sun Club Lounge sa svakodnevnim kontinentalnim doručkom, topla i hladna predjela u popodnevnim satima, izu- zetni deserti i fini likeri; posluga u sobu 24h; dnevni pristup ekskluzivnom bazenu azoea (starijih od 18 godina); slobodan pristup hidroterapiji u spa centru tokom boravka; izbor jastuka, ogrtači za kupanje, papuče i poboljšane toaletne potrepštine; pristup ekskluzivnom restoranu “Bluewater Grill” (stariji od 18 godina) za ručak, itd.

All Inclusive

Neograničen-zabavan pristup 24 sata. za opcije hrane i pića, uključujući opcije menija za decu. Buffet i à la carte restorani bez prethodne rezervacije. Osveženje, sokovi i nacionalna i internacionalna pića sa i bez alkohola. Sport bez motora. Besplatan bežični internet u cijelom kompleksu. Učešće u programu aktivnosti i temat-skim zabavama. (Više informacija po dolasku).

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs