Starfish Varadero
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel se nalazi samo 4 kilometra od Varadera. Smešten samo 2 kilometra od delfinarijuma Varadero. Osim toga, Starfish Varadero je na 17,6 kilometara vožnje od aerodroma Santa Marta i nešto više od 4 kilometra automobilom od prirodnog rezervata Varahicacos, gde možete upoznati floru i faunu tog područja.

Gastronomija

Starfish Vararadero hotel nudi širok i raznovrstan asortiman barova i restorana u kojima možete popiti piće ili užinu i uživati u svakom obroku dana. Restoran „Cucarachas“ nudi morsku hranu i jela po narudžbi,ni dok restoran „Milan“ nudi italijansku hranu, posebno pice i testenine. „Sizzlers The Grill“ je restoran sa roštiljem, a „Griddle Buffet” je restoran sa šedskim stolom koji služi doručak, ručak i večeru. Takođe možete uživati u različitim barovima u hotelu: “Ace Bar”, ”Spirits Bar”, “Cabana Snack Bar ““, “Conga bar”, “Legend”, “Starlight Lounge” kao i bar na plaži.

Sadržaj

Ovaj hotel pruža all inclusive uslugu koja će vam omogućiti da uživate u svim raskošima letovališta i učinite svoj boravak savršenim.

Letovalište raspolaže sa dva bazena, javnim parkingom, spa centrom, dečjim klubom, itd. Pored toga, nalazi se u egzotičnom i prijatnom okruženju, na prelepim plažama, okruženiprirodom. To ga čini savršenim mestom za uživanje u flori i fauni okruženja. Idealan je hotel za putovanja sa prijateljima, partnerom ili porodicom, jer nudi zabavu za odrasle i decu i veliki broj aktivnosti u kojima mogu uživati svi članovi porodice.

 

 

Prilog zgrada
Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Frižider
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Recepcija
24h mogućnost naplate usluge
24-satna recepcija
Menjačnica
Kafić
Prodavnice
Berbernica
Pab
Prostori za sastanke i događaje
Igraonica
Restorani
Klimatizovani restoran
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Hidromasažna kada
Usluga masaže
Fitnes centar
Katamaran
Pedalino
Stoni tenis
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
Tenis
All Inclusive

Smeštaj

Ovaj hotel ima 411 soba sa pogledom na vrt; takođe nudi bungalove. I apartmani i bungalovi u potpunosti su opremljeni sa svime što vam može trebati za savršen boravak.

 

-Bungalovi: sa maksimalnim kapacitetom za 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece, oni uključuju spavaću sobu i dnevni boravak ukupne površine 52 m2. Ove sobe su u neposrednoj blizini plaže i veoma su dobro opremljene: klima uređaj, sef, kontrola temperature, aparat za kafu, telefon, kupatilo itd.

-Soba sa pogledom na vrt (Garden view soba): Ove sobe, površine 18 m2, nude vam mogućnost povezivanja soba, na zhtev. U ovom smeštaju mogu broavti 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece, kao u bungalovima. Ove sobe su takođe potpuno opremljene, a neke imaju balkon ili terasu sa pogledom na more.