Starfish Montehabana

Lokacija

Između Pete i Sedme avenije u Miramaru nalazi se hotel Montehabana Starfish(tri zvezdice). Starfish Montehabana je na savršenom mestu za sve koji žele da kombinuju kulturološke posete i blizinu mora. Smeštaj se nalazi na 13 kilometara od Stare Havane, a to je toliko udaljen i od Međnarodnog aerodroma Joze Marti. Na 10 kilometara udaljenosti je i Kraljevski Dvorac.

Idealno mesto za uživanje u toploj atmosferi bilo da ste sa porodicom, u paru ili sa prijatejima, jer hotel pseduje prostrane i komforne apartmane, studije i sobe za goste koji očekuju da se osećaju kao kod kuće.

Gastronomija

U hotelskom objektu u restoranu El Coral, možete probati tradicionalnu kubansku kuhinju i druge međunarodne specijalitete. Hotel poseduje I kafe bar kao I supermarket.

Sadržaj

Starfish Montehabana dizajniran je za one koji će tražiti opuštanje, ali i za one koji se žele upoznati kubansku kulturu i zabavu. Hotel poseduje i internet kafe.

Pojedinačne sobe
Apartmani
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Aparthotel
Apartmanski kompleks
Resort
Kompleks za odmor
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Satelitska TV / Kablovska TV
Kuhinja
Minibar
Mikrotalasna
Aparat za kafu i čaj
Francuski krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Recepcija
Menjačnica
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Perionica
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Ležaljke
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
A la carte ručak
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera

Smeštaj

Hotel ima ukupno 164 sobe, studija i apartmana. Osnovne usluge će vam se naći u svim sobama: kablovska televizija, pegle i daske za peglanje, sef, klime uredjaji, mini frižideri.

Standardna soba: sa bračnim krevetom ili dva odvojena kreveta površine 35 m2.

Junior Suite: ima kuhiju sa mikrotalasnim pećnicom, kao i dnevnim boravkom, spavaću sobu, garderobu i balkonsku terasu (u većini ovih apartmana). Površina mu je 68 m2.

Superior soba: studio od 50 m2 opremljen kuhinjom i dnevnim boravkom. Komforniji su od standardnih soba, jer svi imaju terasu sa odličnim pogledom.