Starfish Las Palmas

Lokacija

U centru Varadera, na oko 500 metara od istoimene plaže, nalazi se Starfish Las Palmas, letovalište sa tri zvezdice koje nudi prostran i udoban smeštaj, kao i sve što vam je potrebno da biste uživali u odmoru iz snova.Za one koji se žele izgubiti u prirodi, toplom i mirnom okruženju i uživati u najboljim plažama Kariba, a istovreme dožive i noćni život grada, Starfish Las Palmas je savršeno mesto za odmor.

Njegova čudesna lokacija u odnosu na plaže grada Varadero, od Starfish Las Plamas čini saršeno mesto. Za one koji žele da osete društveni i noćni život ovog grada, ovo letovalište je idealno. Nalazi se na 18 kilometara od aerodroma Juan Gualberto Gomez, na središtu Varadera, a oni koji žele da završe svoje putovanje posetom Havanom, grad je udaljen samo 145 kilometara. Otkrijte nove predele zahvaljujući brojnim fakultativnim izletima koje možete unajmiti u gradu, do plaža drugih mesta kao što su Matanzas, San Miguel de los Banos ili Cardenas. Klifovi, pećine, prirodne lagune i sjajno tropsko okruženje obogaćuju ambijent u kom se hotel nalazi, a koji je takođe na nekoliko minuta šetnje od najboljih restorana, prodavnica, barova i klubova

Gastronomija

Oni koji ostanu u Starfish Las Palmasu imaće na raspolaganju asortiman najboljih kubanskih ukusa u restoranu sa švedskim stolom koji se nalazi unutar objekata. Pored toga, ovo odmaralište poseduje bar koji služi piće i gricklaice za ručak ili večeru.

Sadržaj

Pored restorana dostunog za goste hotela, neke od aktivnosti dostupne su na zahtev i uz dodatnu doplatu. DAY PASS specijalna ponuda dostupna je u Starfish Las Palmas koji sadrži bazen za odrasle, dnevne aktivnosti, organizovane igre, večernju zabavu, fitnes centar i razne zabavne aktivnosti, kao i tri restorana u hotelu i snack bar.

Hotel samo za odrasle
Parking
Pab
Restorani
24-satna recepcija
Wi-Fi

Smeštaj

Hotel izgrađen 1991. godine i renoviran 2015. godine, ima 122 sobe sa balkonom ili terasom sa pogledom na grad. Možete birati između velikog i bračnog kreveta. U sobama ćete naći csve pogodnosti koje su neophodne, kao što su king size krevet ili dva odvojena kreveta, kupatilo sa tušem i ormar, telefon, sef, klima uređaj, hladna i topla voda, fen za kosu, mini-frižider sa menijem (nije uključen u cenu), SAT TV, 220V i 110V električno napajanje. Uobičajene su sobe sa maksimalnim kapacitetom za dve osobe, među kojima su neke prilagođene za osobe sa invaliditetom