Sol Palmeras
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Sol Palmeras (četiri zvezdice) nalazi se u Varaderu, Kuba. „„ All inclusive “„ hotel sa 24-satnom recepcijom i direktnim pristupom Golf klubu Varadero. Nudi kombinaciju soba i bungalova za savršen porodični odmor u Varaderu. Smešten na obali Varadera, Sol Palmeras udaljen je 35 km od aerodroma Juan Gualberto Gomez. Pored toga, hotel se nalazi na putu za Las Morlas.

Gastronomija

Za gastronomsku ponudu hotela Sol Palmeras odgovorno je ukupno sedam restorana, među njima i O Sole Mio, savršen za ljubitelje italijanske kuhinje. El Marino je još jedna opcija za one koji više vole morsku hranu i ribu. Fajita je mesto kušanja meksičke kuhinje u bazenu, gde ćete naći i El Mojito, gde možete uživati u koktelima. La Goleta, La Panchita, Cubitas, Oshin, Sol Cubano, Las Palmeras i SteakHouse upotpunjuju ovu neodoljivu ponudu.

Sadržaj

Hotel ima sedam restorana, programirane aktivnosti za zabavu, bela peščanu plažu sa tirkiznom vodom, teretanu, hidromasažne kade i masaže.

Junior apartmani
Suites
Bungalovi
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Resort
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Satelitska TV / Kablovska TV
Radio
Pristup internetu
Frižider
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Menjačnica
Kafić
Super market
Berbernica
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Igraonica
Restorani
Perionica
Medicinska služba
Parking
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Skijanje na vodi
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Candle
Katamaran
Pedalino
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Bicikl / Brdski bicikl
Košarka
Odbojka
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Golf
Tenis
Badminton
Pikado
Bufet doručak
Kontinentalni doručak
Doručak
All Inclusive
Dijetalna hrana

Smeštaj

Standardna soba: dvokrevetna soba od 30 kvadrata sa klima uređajem. Maksimalan kapacitet za dve osobe sa svim pogodnostima i ostalih soba: Satelitska TV, mini bar, telefon, sef, kupatilo, toaletne potrepštine, aparat za kafu i peškiri za bazen.

Superior soba: 30 kvadratnih metara i maksimalni kapacitet za dve osobe. King size ili Tvin kreveti, minibar i dve zagarantovane rezervacije. Terase sa pogledom na bazen ili baštu. Minibar sa dnevnom zamenom.

Junior Famili Suite: 63 kvadratna metra maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe i dvoje dece. Pogled na bazen za ovu sobu sa King size ili dva Tvin kreveta i kaučem na razvlačenje u dnevnom boravku.

Junior Suite: 130 kvadratnih metara sa maksimalnim kapacitetom za dve osobe. Soba i dnevni boravak sa terasom od 87 kvadratnih metara.

Suite: Sobe sa pogledom na bazen ili baštu i ukupne površine 130 kvadratnih metara. Smeštaj maksimalnog kapaciteta za dve odrasle osobe.

Bungalov sa jednom spavaćom sobom: Ovaj smeštaj nudi 47 metara kvadratnih sobe plus terasu od 11 kvadrata sa direktnim pristupom bašti. Dnevna soba, spavaća soba, garderoba i kauč na razvlačenje. Kapacitet za dve osobe.

Bungalov apartman: 47 kvadratnih metara sobe namenjene odraslima. King size krevet, dnevni boravak, terasa, kupatilo sa rustikalnim spoljnim tušem sa staklenim plafonom. Kapacitet za dve osobe.

Porodični bungalov: 83 kvadratna metra sa dve spavaće sobe i kaučem na razvlačenje u dnevnoj sobi. Dupleks format sa terasom i izlazom u baštu. Maksimalan kapacitet za tri odrasle osobe.