Sofitel Dubai Jumeirah Beach 5*

Lokacija

Smeštajni objekat Sofitel Dubai Jumeirah Beach se nalazi na šetalištu Vok (The Walk) u četvrti Džumeira Bič Rezidens (Jumeirah Beach Residence). Ovaj luksuzni hotel sa 5 zvezdica smešten je na nekoliko koraka od tržnog centra The Beach Mall, glavnog gradskog odredišta za uživanje u hrani i zabavu pored mora.
Dubai Marina se nalazi na 5 minuta hoda od hotela, a akva park Wild Wadi Waterpark i tržni centar Mall of Emirates na 15 minuta vožnje. Tramvajska stanica JBR 2 je udaljena 500 metara. Gosti mogu da koriste besplatnu uslugu parkiranja vozila.

Gastronomija

Gosti mogu da uživaju u raznovrsnoj uskusnoj hrani i primamljivim dezertima u restoranima A.O.C. International Buffet i Plantation Brasserie, Bar & Terrace. Ponuda salona sa pogledom na more Infini Pool Lounge obuhvata osvežavajuće napitke, lagane obroke i nargile.

Sadržaj

Na raspolaganju su vam i sportski sadržaji, poput vrhunskog fitnes centra i komore sa saunom. Iskusni tim konsijerža će vam rado pružiti informacije o izletima i obilascima.Gostima su na raspolaganju bazen na otvorenom i besplatan WiFi.

24-satna recepcija
Klimatizovani restoran
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Kafić
Menjačnica
Zabavne aktivnosti
Fitnes centar
Ležaljke
Bazen na otvorenom
Restorani
Sobna usluga
Spa specijalne ponude
Wi-Fi
Sef
Mastercard
Satelitska TV / Kablovska TV
Visa
American express
Igraonica

Smeštaj

Sve sobe i suite jedinice su prostrane i sadrže moderan nameštaj i sopstveni balkon sa pogledom na Persijski zaliv. Svaka smeštajna jedinica obuhvata moderan flat-screen TV, Bose audio sistem i mini-bar.