SLS Dubai Hotel & Residences 5*

Lokacija

Adresa: Marsi Drive Business Bay, Dubai.
Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji, svega 2km od tržnog centra Dubai Mall, čuvene fontane u Dubaiju i jednog od najpoznatijih simbola ovoga grada – Burj Khalife. Zahvaljujući njihovoj blizini, sa hotela SLS Dubai Hotel & Residences pruža se zadivljujuć pogled, u kom možete podjednako uživati kako u dnevnoj varijanti, tako i u večernjim časovima.
Burj Al Arab se nalazi oko 12km od hotela. Najbliži aerodrom je Dubai International Airport udaljen 10km od hotela.

Gastronomija

Hotel poseduje čak 6 restorana od kojih posebno treba istaći italijanski restoran “Fi’lia” u kom se krije trenutno jedan od najboljih i najmlađih šefova u Dubaiju, Sara Aqel, koja je na ovu poziciju dospela sa samo 25 godina. Restoran se nalazi na 70. spratu hotela, ima terasu sa pogledom na velelepne zgrade Dubaija, a ponosi se i time što je vođstvo restorana u potpunosti prepušteno ženama. Ipak, hotel nudi veliki izbor jela i pića kojima može zadovoljiti svačiji ukus. U ponudi su azijski restoran “Privilege”, “12 Chairs” restoran sa morskom hranom, “Carna” sa odličnim stejkovima, kao i “EllaMia” sa a la carte menijem. U osvežavajućim koktelima i piću možete uživati u “S bar”-u.

Sadržaj

Hotel poseduje infinity bazen otvoren tokom cele godine, 6 restorana, poslovni centar, fitness centar, spa centar, teren za golf (uz doplatu), noćni klub, parking, menjačnicu i ATM bankomat. Mogu se koristiti i usluge vešeraja (uz doplatu). WiFi internet je obezbeđen u celom hotelu.

Smeštaj

Sve sobe luksuzno su dekorisane u lila i ljubičastim tonovima, sa romantičnim roze-zlatnim detaljima i prelepim pogledom na Dubai. Imaju prostor za sedenje, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, radni sto, mini-bar, aparat za kafu/čaj, sef i kupatilo sa bideom, tuš kabinom sa padajućim tušem i kadom, bade mantilima i papučama.