Saint John's
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Vedado / Saint John’s hotel (tri zvezdice) nalazi se u okrugu Vedado, Havana. Ulica se zove „„ O ““ i nalazi se između 23 i 25. Ulice. Pored toga, nekoliko metara dalje, naći ćeete Malecon promenadu i aveniju La Rampa, kao i Univerzitet u Havani. Druga zanimljiva mesta za turiste su Trg revolucije i zgrada Kapitola, obe udaljene samo 3 km. Međunarodni aerodrom Jose Marti se nalazi na 22 km od hotela. Centralna lokacija Vedado / Saint John’s je odlična i neponovljiva.

Gastronomija

– Restoran La Plaza: ovaj restoran nudi buffet doručak od 07:00 do 10:00. Specijalizirajući se za tradicionalne kubanske okuse, nudi i međunarodne specijalitete.

– Restoran Chez Vedado: ovaj restoran nudi i ručkove i a la carte večere i otvoren je od 12:30 do 22:00.

– El Cortijo Restaurant: prostrani restoran sa svečanim dress codeom koji nudi ukusna a la carte jela.

– Restoran Marakas: takođe sa širokim rasponom jela po narudžbi.

– Lobbi bar – El Rincon del Feeling: ovaj bar je otvoren 24 sata na dan i specijalizovan je za alkoholna pića i koktele sa dostupnim bar snekovima.

– Snack Bar Parrillada: ovaj bar nudi gostima izbor jela i laganih jela za uživanje između obroka, kao i asortiman pića. Kao što mu ime kaže, specijalizovan je za hranu sa roštilja.

– Noćni klub Pico Blanco: specijalizovan za alkoholna pića i otvoren je od utorka do nedelje od 22:00 do 03:00. Ovaj klub nalazi se na 15. spratu hotela i ima fantastičan pogled na grad, kao i živu muziku do ranih časova.

Sadržaj

Ima raznoliku ponudu. Pored bazena, barova i restorana postoje i sala za sastanke, liftovi, sauna, sala za priredbe, teretana, parking, noćni klub, kafe i butik. Među dodatnim uslugama koje ovaj hotel nudi su doplatni internet, sef i usluga masaže.

Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Romantični hotel
Kupatilo
Tuš
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Francuski krevet
Centralni klima uređaj
Sef
Recepcija
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Restorani
Pristup internetu
Sobna usluga
Medicinska služba
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Zabavne aktivnosti
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom

Smeštaj

Standardna dvokrevetna soba: ovu sobu možete rezervisati ili uz kontinentalni doručak ili sa uključenim doručkom i ručkom ili večerom, u slučaju da želite uživati u najboljim ponudama.

Superior soba: ovo je prostranija soba koja može primiti više gostiju, ima sličan dizajn i vrlo je lagana i prozračna. Ovu sobu možete takođe rezervisati doručkom ili doručkom i ručkom ili večerom.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs