Rotana Amwaj Jumeirah Beach 5*

Lokacija

Ovaj izuzetno udobni hotel smešten je na odličnoj lokaciji u Dubaiju, kraj čuvenog Šetališta Vok u kompleksu Džumeira Bič Rezidens, poznatom po mestima za zabavu i kupovinu.

Gastronomija

U 4 sjajna restorana hotela Amwaj Rotana pripremaju se jela italijanske, japanske, američke, britanske i internacionalne kuhinje. Gosti mogu da uživaju u zabavnom i uzbudljivom gastronomskom iskustvu uz žive zabavne programe, happy hour termine i tematske večere.

Sadržaj

Raznovrsni rekreativni i zabavni sadržaji nalaze se na nekoliko minuta hoda od objekta. Ispred samog hotela smešten je tržni i zabavni centar “The Beach” koji u ponudi ima akva park za decu, prodavnice kao što su Hamac, Mac i L’Occitane i zabavne sadržaje poput sportova na vodi, tenisa na plaži i sezonskih sportskih aktivnosti. Hotel je dobro povezan sa ostalim delovima Dubaija tramvajskim linijama koje staju na stanici Džumeira Bič Rezidens 2 (Jumeirah Beach Residence 2), na 3 minuta hoda od hotela, i linijama metroa koje saobraćaju sa stanice Džumeira Lejk Tauers (Jumeirah Lake Towers), koja se takođe nalazi u blizini hotela.

Najveća prednost hotela Amwaj Rotana je direktan prilaz plaži Džumeira. Zlatni pesak i kristalno čista voda udaljeni su svega 100 stepenika od hotela. Deca mogu lepo da se provedu brčkanjući se u dečijim bazenima s kontrolisanom temperaturom vode, vodenim toboganom i igračkama za bazen. Takođe mogu da se zabave u akva parku za decu Splashpad do kog se stiže za 5 minuta hoda. Tržni centri su vam dostupni i ako putujete sa porodicom, jer je obezbeđen besplatan prevoz od hotela do glavnih tržnih centara u Dubaiju. Besplatan bežični internet dostupan je samo u zajedničkim prostorijama.

 

24-satna recepcija
Klimatizovani restoran
Francuski krevet
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Bazen za decu
Kafić
Zabavne aktivnosti
Fitnes centar
Pristup internetu
Usluga masaže
Bazen na otvorenom
Restorani
Sobna usluga
Sef
Snack / Bar pored bazena
Wi-Fi
A la carte večera
Mastercard
Menjačnica
Visa
Satelitska TV / Kablovska TV
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Sauna
Parno kupatilo

Smeštaj

Hotel Amwaj Rotana raspolaže najvećim sobama u kompleksu Džumeira Bič Rezidens. U ponudi ima 301 elegantno uređenu sobu i apartmana tipa “suite”, kao i prestižni klub Rotana sa ekskluzivnim uslugama po meri svakog gosta. Sve smeštajne jedinice imaju sopstveni balkon sa pogledom na Persijski zaliv i ostrvo Palm Džumeira. Svaka soba i apartman tipa “suite” nudi brzi bežični internet i raznovrsne pogodnosti i sadržaje, kao što su kada, LCD TV sa više satelitskih kanala i praktičan sef u sobi.