Roc Presidente
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Roc Presidente (četiri zvezdice), smešten je u srcu Havane i kombinuje komfor i eleganciju. Samo 200 metara od pristaništa, sagrađena je najviša zgrada u prestonici Kube u okviru koje je i ovaj hotel.

Predmeti iz bogate kubanske istorije ukrašavaju njenu unutrašnjost, čineći je čarobnim mestom za uživanje u nezaboravnom boravku i upijanju istorije i kulture ove karipske zemlje. Pored toga, većina njegovih soba nudi spektakularni pogled na more.

Hotel Roc President smešten je u srcu Havane. Od Stare Havane je udaljen 5 kilometara, a od Muzeja revolucije 4 km. Ovaj luksuzni smeštaj, koji nudi svojim gostima mogućnost ostavljanja automobila u privatnoj garaži na otvorenom.

Možete uživati u jedinstvenom iskustvu ako se odlučite za njegove pogodnosti prilikom rezervisanja boravka. Postaće baza iz koje možete posetiti sve ikonične uglove Havane.

Hotel sadrži 158 soba i apartmana koji pružaju nekolicinu usluga, poput besplatnog Wi-Fi-ja, satelitske televizije, mini-frižidera i sefa. Sobe i apartmani su prostorni, a njihova elegancija proizilazi iz njihovog dekora umetničkim delima lokalnih umetnika.

Gastronomija

Unutar hotela Roc President nalaze se dva restorana u kojima klijenti mogu uživati u izuzetnoj kuhinji sa specijalitetima iz kubanske kuhinje ili se odlučiti za internacionalna jela na bazi švedskog stola.

Sadržaj

Otvoreni bazen ima solarijum koji nudi udobne ležaljke i suncobrane i, u neposrednoj blizini, terasu Gran Cafe, na kojoj možete popiti piće dok uživate u predivnom odmoru u centru Havane. Osim toga, u predvorju hotela možete se opustiti u Piano baru uz zvuk dobre kubanske muzike

Menjačnica
Kafić
Pab
Restorani
Klimatizovani restoran
Prostor za nepušače u restoranu
Prostor za pušenje u restoranu
Stolice za bebe
Pristup internetu
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Snack / Bar pored bazena
Ležaljke
Suncobrani
Solarijumska terasa
Usluga masaže
Noćenje sa doručkom
Polu pansion
Pun pansion
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
Dijetalna hrana
Specijalni paketi
Smešten na glavnom putu
Prilog zgrada
Pojedinačne sobe
Dvokrevetne sobe
Suites
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
Terasa
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Romantični hotel
Dizajnerski hotel
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Mini frižider
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Individualni klima uređaj
Sef
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Recepcija
24h mogućnost naplate usluge
24-satna recepcija

Smeštaj

Dvokrevetna soba: ima dva odvojena kreveta i na zahtev može primiti krevet. Savršeno klimatizovan prostor sa velikim prozorima koji gledaju na more.

Dvokrevetna soba za jednokrevetnu upotrebu: ugodan smeštaj za one koji traže privatnost i udobnost. Sa jednim velikim krevetom za jednu osobu, savršenim za opuštanje u mirnom okruženju nakon uživanja u najatraktivnijim lokalitetima u glavnom gradu Kube.

Trokrevetna soba: kapaciteta za dve odrasle osobe i jedno dete, sadrži dva odvojena kreveta i dečiji krevet. Idealno je za one koji odluče da putuju kao porodica.

Suite: dizajniran da ponudi jedinstveno iskustvo onima koji ga rezervišu, ova soba ima veliki krevet i takođe kauč na razvlačenje. Sa spektakularnim pogledom na more.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs