Roc Barlovento
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Roc Barlovento (za starije od 16 godina) je hotel sa četiri zvezdice na plaži Varadera, koji ima ukupno 20 km belih peščanih plaža i kristalno čistih voda. All inclusive hotel za odrasle u kojem možete provesti dane opuštanja.

Nalazi na ulazu u Varadero, vrlo blizu atraktivne zanatske pijace i centra grada.; dok jeudaljenost između hotela i Međunarodnog aerodroma Varadero samo 19,3 km.

Lokacija hotela omogućava gostima da uživaju u okolini grada, sa njegovim restoranima, pijacama, prodavnicama i tzonama za zabavu udaljenih nekoliko metara i koji se mogu istražiti pešice.

Gastronomija

Bar u hotelu idealno je mesto za uživanje u koktelima i dugim napicima uz vrhunsku uslugu koja je od suštinskog značaja za rajski odmor u Varaderu. Ostatak gastronomske ponude hotela Roc Barlovento u rukama je nekoliko tematskih restorana kao i drugih koji poslužuju međunarodnu kuhinju.

La Hacienda Restaurant Buffet specijalizovan je za međunarodnu kuhinju i omiljen je među onima koji vole švedski sto. El Framboian se nalazi kraj bazena i savršeno je mesto da okusite najbolje od meksičke kuhinje – služi samo večeru. Restoran El Cactus takođe je specijalizovan za meksičku kuhinju.

La Mamma Restaurante dodaje talijansko obeležje letovanju.. Dok oni koji žele fuzijsku kuhinju, mogu da izaberu restoran El Fusion. Hotel poseduje i nekoliko barova u kojima možete uživati tokom celog dana.

Sadržaj

Zabavni programi, bar, tri tematska restorana, tropska bašta, neverovatan bazen, teniski teren, pristup plaži i 24-satna recepcija biće neke od usluga koje će gosti pronaći u ovom hotelu.

Dvokrevetne sobe
Dvorište
Mastercard
Visa
Ležaljke
Hotel na plaži
Hotel za porodice
Kupatilo
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Mini frižider
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
24-satna recepcija
Menjačnica
Prodavnice
Pab
Televizijska soba
Restorani
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Usluga masaže
Vodena gimnastika
Jet skije
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Katamaran
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Odbojka
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Zabavne aktivnosti
Tenis
Bufet doručak
Ručak sa švedskim stolom
Večera sa švedskim stolom
A la carte večera
All Inclusive
Hotel samo za odrasle

Smeštaj

Hotel ima 293 sobe i šest nezavisnih vila u kojima možete odsesti i uživati u idiličnom okruženju sa izuzetnom uslugom, gde su opuštanje i odmor na prvom mestu.

– Dvokrevetna soba za individualno korišćenje: svaka soba ima 22 m2 sa balkonom i prostorom za sedenje. Sobe sadrže pogled na vrtove ili bazen koje su opremljene minibarom, dva kreveta, sef,om SAT TV, klima uređajem radnim stolom, besplatneim toaletnim potrepštinama, nameštajem na terasi i kupatiloom. Maksimalan kapacitet za jednu osobu.

– Dvokrevetna soba: Poseduje iste karakteristike kao i prethodna soba, sa dva kreveta i pogledom na vrt ili na bazen. U sobi mogu boraviti dve osobe

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs