Rixos The Palm Hotel & Suites 5*

Lokacija

Adresa: East Crescent Plog40, Palm Jumeirah, Dubai.

Ovaj luksuzan kompleks nalazi se na čuvenom veštačkom ostrvu u obliku palme – The Palm i zahvaljujući odličnoj lokaciji svojim gostima pruža nezaboravan pogled na arapski zaliv, visoke zgrade Dubai-ja i njegove istaknute znamenitosti. Nalazi se u blizini tramvajskih i monorejl stanica. Aquaventure Waterpark je udaljen 8 minuta vožnje od hotela. Jedan od simbola Dubaija, hotel i najpoznatija atrakcija za sve turiste – Burj Al Arab, nalazi se na udaljenosti od oko 4km od hotela. Šoping centar Dubai Mall i City Walk Mall koji se nalaze u centru Dubaija su udaljeni oko 15km od hotela.
Najbliži aerodrom je Dubai International Airport i udaljen je 25km.

Gastronomija

U srcu kompleksa nalazi se A La Turca restoran u čijoj ukusnoj hrani gosti mogu uživati tokom celog dana. Njegovu uslugu upotpunjuju dva restorana – L’Olivo s italijanskom kuhinjom i “Aqua&More Seafood Restaurant” čija će mediteranska kuhinja zadovoljiti svačija nepca. U sklopu hotela se nalazi i poznati restoran “Toro Loco Steakhouse” sa meksičkom kuhinjom. Gosti mogu uživati u širokom asortimanu pića i užine koji se nalaze u ponudi restorana duž plaže i bazena. Uveče se možete opustiti uz nargilu u lounge delu hotela.

Sadržaj

U ponudi Rixos The Palm Hotel & Suites nalaze se plaža i bazen koji je otvoren tokom cele godine, teretana sa personalnim trenerom, 5 restorana, vešeraj, dečiji klub i ronilački centar. Anjana spa poseduje širok asortiman tretmana baziranih na turskoj kulturi i tradiciji. U sklopu hotela je obezbeđen besplatan prevoz četiri puta dnevno do šoping centra Emirati, kao i besplatan parking. Hotel poseduje menjačnicu i ATM bankomat.

Smeštaj

Rixos kompleks ima 316 soba i apartmana u ponudi. Dekorisane su u modernom turskom stilu, luksuzno dizajnirane u krem i zlatnim nijansama i imaju minimum jednu terasu sa očaravajućim pogledom. Svaka soba je klimatizovana i poseduje: radni sto, flat-screen TV, mini bar, aparat za pravljenje kafe i čajeva i besplatan WiFi. Kupatila su opremljena toaletnim priborom, sa kadom i tušem.