Rixos Premium Dubai JBR 5*

Lokacija

Adresa: Al Mamsha Street, Jumeirah Beach Residence, Dubai

Rixos Premium Dubai nalazi se na plaži Jumeirah. Predstavlja hotel sa premium životnim stilom, koji pruža besprekornu kombinaciju dinamičnog noćnog života i mirnog ambijenta pored plaže i bazena. Direktno na plaži gosti mogu da se bave sportovima na vodi. Objekat se nalazi u srcu Dubaija, u blizini svih glavnih gradskih atrakcija, kao što su: tržni centar Dubai Marina – udaljen 600m, tržni centar Mall of Emirates – udaljen oko 8km, Ulica Šeika Zajeda i četvrt Džebel. Kula Burj Al Arab je udaljena 8,5km, a Burj Khalifa oko 19km.
U neposrednoj blizini se nalaze tramvajske stanice.

Gastronomija

Kada je u pitanju ugostiteljska ponuda, gostima je na raspolaganju raznovrsna ponuda. “Turquoise” je restoran u kojem se tokom celog dana služe autentična turska i internacionalna jela na bazi švedskog stola, dok se u restoranu “STK” služe moderna i kvalitetna jela po uzoru na američke restorane sa biftecima. U ligijskim italijanskim restoranima, u restoranu “Black Tap Craft Burgers&Shakes” dostupan je veliki broj jela za ručak i večeru. Gosti koji odmaraju pored bazena ili plaže mogu da uživaju u laganim obrocima i pićima iz “Azure” beach bara ili u grčkoj kuhinji u restoranu “Amos”. Gosti koji vole dobru zabavu nikako ne treba da zaobiđu objekte “District” ili “Lock, Stock & Barrel”. Osim toga, gosti mogu da se opuste u tek otvorenom a la carte restoranu “Godiva”.

Sadržaj

U sklopu hotela se nalazi ukupno 9 restorana i barova, bazen otvoren tokom cele godine, spa centar, fitness centar, dečiji klub, vešeraj i poslovni centar.
Spa centar “Natureland” sa jedinstvenim turskim hamamom i 9 prostorija za tretmane nudi nezaboravno iskustvo. Fitnes centar “Rixgym” je opremljen savremenim spravama za vežbanje, a gosti mogu koristiti i uslugu personalnog trenera. Iz fitness centra se pruža predivan i direktan pogled na arapski zaliv. U sklopu hotela dostupni su frizerski salon i poznati butici Rodeo Drive, Via Rodeo i Ocean Drive. U hotelu se nalaze menjačnica i ATM bankomat.

Smeštaj

Rixos Premium Dubai raspolaže sa ukupno 414 smeštajnih jedinica. Sve sobe i suite jedinice su veoma prostrane i imaju prozore od poda do plafona. Pojedine sobe nude pogled na more i najveći panoramski točak na svetu, dok druge gledaju na blistavu panoramu nebodera Dubaija. Sobe su klimatizovane, poseduju bar jedan 48-inčni flat-screen TV i prostor za sedenje. Kupatila su prostrana i nude zaseban tuš sa efektom kiše, kadu i luksuzni toaletni pribor Chopard.