Riu Dubai 4*

Lokacija

Adresa: Deira Islands, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Hotel Riu Dubai nalazi se na obali ostrva Deira i nudi 24-časovni all-inclusive boravak kako bi vaš odmor učinio jedinstvenim iskustvom. Svetski trgovinski centar Dubai nalazi se na 10 km od apartmana Riu Dubai – All Inclusive, dok je tržni centar City Walk udaljen 12 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, udaljen 8 km od hotela.

Gastronomija

Ovaj all-inclusive hotel u Dubaiju nudi širok spektar restorana, tako da možete uživati u izboru jela. U restoranima hotela Riu Dubai možete kušati najbolja azijska, italijanska i libanska jela, kao i doručke i ručkove sa živim stanicama za kuvanje, a u barovima u svako doba dana možete birati između grickalica i predjela.

Sadržaj

Sadržaji ovog hotela u Dubaiju sigurno će vas zapanjiti: zabavni prostori, bazeni, spa centar, sala za konferencije, razni tematski restorani, vodeni park Splash Vater Vorld … i još mnogo toga! Zona bazena takođe garantuje trenutke za opuštanje: uživajte u danu opuštanja na ležaljkama, iskoristite priliku za piće u barovima za kupanje ili se jednostavno osvežite od tople klime grada. Ali ako želite, možete se uputiti i na plažu i uživati u svom okruženju. Zabava i dobar provod zagarantovani su tokom vašeg odmora u hotelu Riu Dubai. Svideće vam se aktivnosti koje je osmislio naš tim za zabavu, emisije i živa muzika i vodeni park Splash Vater Vorld. Štaviše, najmlađi članovi porodice imaju 2 dečija bazena, od kojih jedan uključuje tobogane, i klub Riu Land sa posebnim aktivnostima za njih. Posle dana prepunog aktivnosti, nema ništa lepše od uživanja u SPA ovog hotela na ostrvima Deira. Preporučujemo vam da isprobate saunu i hidromasažnu kadu i iskoristite ovu priliku da rezervišete tretman koji vam najviše odgovara i da se sa odmora vratite potpuno osveženi.

Smeštaj

Hotel Riu Dubai ima više od 750 soba koje nude maksimalan komfor kako biste uživali u boravku. U njima ćete među mnogim drugim uslugama pronaći udobne krevete, klima uređaj, plafonske ventilatore i minibarove.