Ramada by Wyndham Dubai Deira 4*

Lokacija

Adresa: 155 Salahudin Road Deira, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Smešten je na povoljnoj lokaciji u blizini centra Dubaija i parka na plaži Al Mamzar. Hotel je takođe u blizini stanice metroa Salah Al Din, što olakšava istraživanje mnogih gradskih znamenitosti i plaža. Idite u kupovinu u centar Al Ghurair, prošetajte pijacom Gold Souk ili svratite do sahat-kule Deira. Ako letite u ili van područja, hotel je udaljen samo četiri kilometra od međunarodnog aerodroma Dubai (DKSB).

Gastronomija

Ambijent Tokija, restorana Tokio Central gostima nudi autentičan ukus Japana. Gosti mogu uživati u međunarodnom meniju za doručak, dok je tradicionalnija japanska ponuda na raspolaganju za ručak i večeru.

Sadržaj

Ramada by Vyndham Dubai Deira ima otvoreni bazen, teretanu i restoran. Posle vežbanja, gosti mogu uživati u opuštanju u hotelskoj sauni. Recepcija radi 24 sata nudi usluge peglanja i pranja rublja. Naš hotel nudi 1.062 kvadratnih stopa prostora za događaje, a nudi i sobu za sastanke koja može da primi do 120 gostiju sa konferencije ili 60 gostiju sa banketa, zajedno sa uslugama kao što su planiranje, ugostiteljstvo i audio-vizuelna podrška.

Smeštaj

Svi smeštajni objekti u hotelu Ramada by Vyndham Dubai Deira odlikuju se modernim dekorom i podom sa tepihom. Svaka soba je opremljena TV-om ravnog ekrana, ormarom i mini barom. Apartman sadrži dnevnu sobu sa sofom.