Radisson Waterfront 5*

Lokacija

Adresa: Al Abraaj Street, Business Bay, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Objekat Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront nalazi se na prestižnoj lokaciji pored obližnjeg Kanala Dubai u četvrti Poslovni zaliv (Business Bay). Radisson Blu Hotel, Dubai Waterfront nalazi se nedaleko od Međunarodnog finansijskog centra Dubai, Svetskog trgovinskog centra u Dubaiju i na samo 15 km od Međunarodnog aerodroma Dubai.

Gastronomija

Ponuda objekta uključuje širok izbor ugostiteljskih objekata, poput restorana Fire Lake Grill House, Koktel bara, restorana The Larder, škotskog bara Makar i kafea Abraj.

Sadržaj

Poslovnim gostima je na raspolaganju 11 sala za sastanke obasjanih dnevnom svetlošću, koje se prostiru na preko 1150 m². Objekat raspolaže bazenom na otvorenom i fitnes centrom. Besplatan WiFi dostupan je u svim prostorijama. Gosti mogu uživati na bazenu i terasi sa pogledom na Kanal Dubai, dečijem bazenu i klubu, spa centru, teretani, salonima i suvenirnicama.

Smeštaj

Na raspolaganju su 432 sobe, uključujući sobe i suite jedinice sa fantastičnim pogledom. Svaka soba u ovom hotelu sadrži klima-uređaj i flat-screen TV. Pojedine sobe imaju prostor za sedenje gde možete da se opustite. U sobi se nalazi kuvalo. Sve sobe poseduju sopstveno kupatilo sa kadom. Dodatne pogodnosti obuhvataju bademantile i papuče.