Radisson Canal View 5*

Lokacija

Adresa: Marasi Drive, Business bay, PO Box 16021, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Dubai Mall je na 2,3 km od hotela, dok je Burj Khalifa udaljen 3,6 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom Dubai, na 10 km od hotela Dubai Canal View.

Gastronomija

Najveće kulinarsko dostignuće Dubaija moglo bi biti njegova raznolikost – a hotel Radisson to svesrdno proslavlja sa četiri izvanredne destinacije za ručavanje. Doživite autentične arapske i međunarodne specijalitete u našem celodnevnom restoranu, sportskom baru na otvorenom, terasi uz bazen i salonu u kafiću. Naš kuvar i uslužno osoblje podržavaju toplu dobrodošlicu po kojoj je naš hotel poznat.

Sadržaj

Hotel Radisson Blu, Dubai Canal Viev nudi smeštaj sa restoranom, otvorenim bazenom i fitnes centrom. Među objektima u ovom objektu nalaze se dečji klub i vratar, kao i besplatan ViFi u celom objektu. Smeštaj sadrži recepciju koja radi 24 sata, poslugu u sobu i menjačnicu za goste. Sa šest sala za sastanke veličine između 17 i 45 kvadratnih metara, hotel Radisson Blu, Dubai Canal Viev idealan je za poslovne događaje. Hotel ima posvećeni tim za događaje, modernu audio-vizuelnu opremu, besplatni brzi Vi-Fi i obilje prirodnog dnevnog svetla. Nazvane po gradovima sa kanalima – Amsterdamu, Brižu, Dubaiju, Veneciji, Okfordu i Suzhou-u – sobe za sastanke upotpunjuje zajedničko predsoblje veličine 68 kvadratnih metara. Pored toga, postoji i vanjska terasa koja je pogodna za prijeme ili pauze za kafu za do 200 gostiju.

Smeštaj

Na raspolaganju je 206 soba i apartmana nude moderno odmaralište za moderne putnike. Dizajnirane sa vrhunskim završnim obradama i visokim prozorima koji ustupaju mesto zadivljujućem pogledu na kanal, sve sobe za goste uključuju besplatan Vi-Fi, 24-časovnu poslugu u sobi i individualnu kontrolu klime. Gosti koji borave u sobama i apartmanima poslovne klase uživaju besplatan pristup ekskluzivnom salonu poslovne klase, dok svi gosti mogu iskoristiti opsežne fitnes i vellness sadržaje.