Puntarena Playa Caleta

Lokacija

Bellevue Puntarena Beach Caleta je all inclusive hotel. Okružen vrtovima i prirodom, hotel je savršena baza za bilo koju vrstu putovanja. Aerodrom Santa Marta je udaljen 5,7 km. Museo Municipal de Varadero je na 8.9 km, a grad Santa Marta udaljen je 6,7 km. Grad Matanzas, jedno od najkarakterističnijih mesta Kube, udaljen je 108 km.

Gastronomija

Hotel nudi 3 restorana visokog gastronomskog nivoa. Casa Blanca služi večere na osnovu internacionalne kuhinje, a njego ambient predstavlja idealno mesto za uživanje. Don Dionisio je italijanski restoran koji svaku večeru pretvara u jedinstveno iskustvo. Dragon de Oro pravi najbolja azijska jela. U hotelu se nalazi i nekoliko barova u kojima u svakom trenutku možete popiti piće, koktel ili pojesti užinu..

Sadržaj

Hotel poseduje dva bazena, igralište i internet point, kao i diskoteku i teretanu. Za najmlađe, bazen je centar zabave tokom dana; plivanje, skakanje, igranje… U sumrak, hotelsko pozorište postaje centar noćnog života sa predstavama za odrasle. To je, bez sumnje, najbolji način da se odmorite i napunite energijom nakon napornog dana.

Aerobik
Stoni tenis
Odbojka
Jedrenje na dasci
Individualni klima uređaj
Sef
Minibar
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Bazen na otvorenom
Fitnes centar

Smeštaj

U hotelu se mogu rezervisati sledeće vrste soba:

Standard sa pogledom na okean. Sadrži balkon, kablovsku TV, mali frižider, sef, kupatilo sa fenom i telefonom.. Balkon sa pogledom na more ispunjava sobu prirodnom svetlošću.