Ocean Vista Azul
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Ocean Vista Azul smešten je na obali Varadera. U pitanju se jedna od najlepših i najpopularnijih plaža na Kubi, koja se nalazi na severu ostrva. Hotel je udaljen manje od 200 km od Havane i aerodroma u Havani. Takođe, gosti mogu posetiti i Los Caios, Santa Clara ili Camaguei, kao i druga zanimljiva mesta za one koji žele da otkriju tajne Kube.

Gastronomija

Jedno od najistaknutijih svojstava hotela Ocean Vista Azul je njegova povezanost sa gastronomijom. U ovom modernom hotelu sa pet zvezdica možete probati internacionalne specijalitete u brojnim restoranima.

U Limoncello-u, baš kao i kod Blue Moon-a, Neptuna-a, Boca-Marine ili Concha, priprema se raznovrsna kuhinja koja sadrži mesnu, riblju, vegetarijansku, orijentalnu, američku i fuzijsku kuhinju.

Pored toga, hotel Ocean Vista Azul ima nekoliko barova, pored bazena i u blizini plaže na kojoj možete uživati u piću.

Smeštaj

U hotelu Ocean Vista Azul postoje različite kategorije soba, u zavisnosti od potreba ili broja gostiju:

– Deluks: Deluks sobe mere 15m2 i sadrže potpuno opremljeno kupatilo, fotelju, TV i internet.,minibar i bračni krevet ili dva odvojena kreveta.

Takođe možete uživati na balkonu ili terasi,

– Deluks Bazen: Dodatna prednost ovih deluks soba je to što se nalaze u blizini bazena, tako da su mnogo pristupačnije, posebno za osobe sa smanjenom pokretljivošću.

– Deluks Privilege: Luksuzna soba od 30 m2. Goste će po dolasku dočekati piće i paket dobrodošlice koji uključuje masažu i razne ponude kako bi se osigurao udoban i romantičan boravak.

– Royal Master Suite: dragulj hotela Ocean Vista Azul, ova soba sadrži dnevni boravak, hodnik, tri sobe, dva kupatila i veliki balkon sa terasom i hidromasažnom kadom.

Fitnes centar
Mini klub
Bazen na otvorenom
Restorani