Ocean Varadero El Patriarca
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Ocean Varadero El Patriarca je hotel sa pet zvezdica, koji se nalazi na severnoj obali Kube, tačnije u gradu Varadero,. Jedan je od najposećenijih gradova na Kubi, zbog dobre klime i atmosfere, kao i velikog broja aktivnosti u kojima možete uživati.

Hotel Ocean Varadero El Patriarca smešten je u srcu grada gde obiluje turistima zbog svojih plaža i koralne zone u kojoj se nalazi. Manje od 100 km od obale Floride, od Ocean Varadero El Patriarca, možete putovati u Havanu koja je udaljena manje od 200 km, kao i prirodni rezervati svih vrsta i lokalitetima Santa Clare i Santiago de Cuba.

 

Gastronomija

Ocean Varadero El Patriarca rapolaže različitim restoranima koji svojim gostima nude bogatu i raznoliku kuhinju. Sve to u idealnom okruženju, pored bazena ili na plaži, spremni da pruže maksimalnu udobnost i uživanje

Garanon, Carei, Garizuo, La Caleta, Barraskuillo i Brasilete su restroani koji nude različite vrste hrane, na bazi all inclusive-a. Od mesa ili ribe, do brazilske, italijanske ili orijentalne kuhinje. Pored toga, hotel poseduje Piano bar i kafeteriju Mike’s Coffee, gde se pripremaju odlični aperitivi i užine.

Sadržaj

Hotel nudi svim svojim gostima priliku da uživaju u maksimalnom komforu sa svojim bazenom, privatnom plažom, kockarnicom, spa centrom, manifestacijama i događajima svakog dana u godini

Hotel na plaži
Bazen na otvorenom
Bazen za decu
Iznajmljivanje automobila
Pab
Menjačnica
Restorani
Usluga pranja veša
Snack / Bar pored bazena
Tenis
Prodavnice
Wi-Fi

Smeštaj

Ocean Varadero El Patriarca ima 300 soba raspoređenih po odmaralištima u različitim zgradama, a sve imaju različite karakteristike koje odgovaraju potrebama gostiju.

– Deluks soba: ove sobe od 100 m2 nalaze se u zgradama koje su povezane sa bazenom i u njima se nalazi bračni krevet ili dva odvojena kreveta, kao i toalet, minibar, TV, internet, balkon , terasa i telefon.

– Privilege Suite: smeštene u nešto mirnijem delu dalje od buke i gužve Varadero, ove sobe od 100 m2 nude usluge Deluks sobe, sa većim sobama, u kojima ima nekoliko kupatila, dnevni boravak, lobi. U ovim sobama može boraviti do 6 ljudi,