Ocean Riviera Paradise
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Nova zgrada otvorena je u decembru 2016. godine i nalazi se na prvoj liniji plaže, u području Playa del Carmen. Hotel je podeljen u 4 različite oblasti: “Daisy” za porodice sa decom, “Privilege” ekskluzivni deo sa VIP uslugama, “Eden” pored plaže uz direktan pristup bazenu iz soba i “El Beso” za odrasle (više od18 godina)

Gastronomija

U ponudi je restoran sa švedskim stolom, 6 tematskih a la carte restorana (orijentalni sa Tep-panyaki pločama, steak house, karipski, američki i talijanski), 4 snek bara (1 za decu), bar u holu, piano bar, sportski bar, 5 barova uz bazen, sladoled, bar na plaži i kafeterija sa finim kolačima “Mike’s Coffee”.

Sadržaj

5 otvorenih bazena (1 dečji bazen), 3 teniska terena i 1 multi-sportski teren, dnevni i noćni zabavni program sa sportskim aktivnostima i tematske večeri. Uz doplatu: usluga čuvanja dece, trgovački centar, kongresne sobe, ronilački centar s motoriziranim vodenim sportovima i vrhunski spa centar.

Individualni klima uređaj
Iznajmljivanje automobila
Parking
Kada
Kupatilo
Pab
Aparat za kafu i čaj
Sef
Tuš
Fitnes centar
Berbernica
Bazen na otvorenom
Zatvoreni bazen
Bazen za decu
Pegla sa daskom
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sauna
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
24-satna recepcija
Tenis
Terasa
Satelitska TV / Kablovska TV
Wi-Fi

Za mladence

Za minimalni boravak od 3 uza- stopne noći: poklon dobrodošlice u sobi. Konti-nentalni doručak u sobi prvog jutra boravka. 10% popusta na usluge spa centra Despacio. Daily dis-covery. Romantična večera pod zvezdama, uključu-jući bocu vina ili cava (prethodna rezervacija) i ko-rišćenje sobe posljednjeg dana do trenutka odlaska (u zavisnosti od raspoloživosti)

Smeštaj

974 sobe s king size krevetom ili 2 queen size kreveta, kaučem na razvlačenje, klima uređajem, kupa-tilom s hidromasažnom kadom i odvojenim tušem, fenom za kosu, TV-om s međunarodnim kanalima, Wi-Fi bespla-tan, mini bar, pegla, daska za peglanje, sef (bez naknade) i balkon ili terasa.

Junior Suites El Beso (za starije od 18 godina): S pogledom na vrt ili bazene. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe.

Junior Suite Daisy: S pogledom na baštu ili bazene. Maksimalna popunjenost: 4 odrasle osobe i 1 dete.

Junior Suite Eden: s pogledom na more. Maksimalna popunjenost: 4 odrasle osobe i 1 dete.

Junior Suite Privilege: s pogledom na baštu ili bazen, ogrtače i papuče, vaga, Nespresso aparat za kafu, izbor jastuka i sve usluge Privilege.

All Inclusive

Buffet doručak, ručak i večera. Mogućnost obedovanja u nekom od a la carte resto-rana (u zavisnosti od raspoloživosti). Grickalice i na-cionalna pića. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Sportske aktivnosti, peškir za bazen i plažu. (Više informacija po dolasku).