Occidental Punta Cana

Lokacija

U centru poznate plaže Bavaro sa direktnim pristupom, okružen bujnim tropskim palmama.

Gastronomija

11 restorana (2 švedskog stola, steak house, meksička kuhinja, meksički tacos, italijanski, snack, taquería, orijentalni, pizzeria i beach club), 9 barova i disco “Mangú” (piće uključeno).

Sadržaj

Pozorišna pozornica, 3 bazena u obliku jezera, sportski prostor sa teniskim terenom, teretanom i džoging stazom. Flip klub za zabavu dece i tinejdžera. Veliki izbor sportova (odbojka, streljaštvo, tenis, jedrenje na dasci, kajak, katamaran, itd.) i opsežan dnevni i noćni zabavni program. Uz doplatu: trgovački centar, spa i škola ronjenja. Svi obroci u restoranu sa švedskim stolom i mogućnost obedovanja u nekom od specijalitetskih restorana uz prethodnu rezervaciju. Vino se poslužuje za ručak i večeru. Sokovi, bezalkoholna pića i neograničena nacionalna alkoholna pića. Peškiri za bazen i plažu. Nemotorizirani sportovi, čas ronjenja u bazenu i učestvovanje u zabavnim programima.

Zabavne aktivnosti
Aerobik
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Parking
Balkon
Banana čamac
Kupatilo
Pab
Američki i / ili Ruski bilijar
Ronjenje
Sef
Menjačnica
Katamaran
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Diskoteka / Noćni klub
Jahanje
Prostor za biciklove
Skijanje na vodi
Garaža
Vodena gimnastika
Fitnes centar
Hotel na plaži
Dvorište
Mastercard
Minibar
Mini klub
Jet skije
Frižider
Spa specijalne ponude
Berbernica
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Peščana plaža
Resort
Restorani
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Medicinska služba
Suites
Pozorište / Auditorijum
Telefon sa direktnim biranjem
Tenis
Stoni tenis
Ležaljke
Satelitska TV / Kablovska TV
Visa
Odbojka
Jedrenje na dasci

Smeštaj

Podeljeno u nekoliko tipova smeštaja sa kapacitetom maksimalno 3 odrasle osobe i 1 dete:

Superior: sobe s klima uređajem, stropni ventilator, kupatilo sa fenom za kosu, telefon, satelitska TV, mini bar sa dnevnom zamenom, suncobran i sto, aparat za kafu, sef i internet (oba uz doplatu) i balkon ili terasu s pogledom na vrtove ili bazene.

Superior Ocean Front – Hidromasažna kada, balkon terasa s pogledom na more, personalizovana pažnja pri dolasku i odlasku, besplatan Wi-Fi.

Superior Royal Level: osim što imaju iste sadržaje kao i Deluxe sobe i ekskluzivne prednosti, oni se nalaze u VIP prostoru sa samostalnim pristupom i imaju bade mantil, peškire za bazen, besplatan sef, internet (besplatno), VIP sadržaji i terasa.

Royal level

Nudi vam, između ostalog, sledeće usluge: Personalizovana pažnja. Privatni jacuzzi unutar kluba. Usluge konsijerža i dnevne štampe. Ekskluzivni restoran à la carte za doručak, ručak i večeru. Bar usluga do 23 h sa nacionalnim i uvoznim pićima. Prednost u rezervaciji specijalnih restorana. Korišćenje sobe posljednjeg dana do vremena odlaska (ovisno o raspoloživosti) i pristup novom Arena Beach Clubu, ekskluzivnom prostoru koji se nalazi na plaži.