Oasis Palm

Lokacija

Ovaj otel s 4 zvezdice nalazi se u Cancunu. Njegova savršena lokacija, oko 23 kilometra od međunarodnog aerodroma Cancun i oko 7 kilometara od centra grada, čini ga savršenim mestom za uživanje u ovom delu Meksika.

Gastronomija

Uz 9 restorana i 8 barova, kulinarska ponuda je bogata. Gosti koji žele otkriti najbolje od meksičke kuhinje trebali bi posetiti La Cantinu i Sisal. Na Careyesu ćete pronaći gurmanska meksička jela, a Sushi Bar nudi uzbudljiv spoj meksičkih i japanskih jela. Ako ste raspoloženi za morsku hranu, morate probati ribu s La Bambole. Na buffetima Dos Lunas možete pronaći različite vrste međunarodnih jela. Konačno, na Isla Mujeresu postoji ukusan izbor tapasa, a u Las Palmasu i Los Agavesu možete odabrati različita međunarodna jela.

Sadržaj

Kompleks ima mnogo različitih područja za opuštanje i odmor u kojima roditelji mogu uživati u suncu uz vodu, dok njihova deca provode vreme u Kids Clubu. Još jedna prednost porodica je da do dvoje dece mlađe od 12 godina može besplatno koristiti usluge u hotelu uz dve odrasle osobe

Dvokrevetne sobe
Suites
Bungalovi
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Kupatilo
Telefon sa direktnim biranjem
Centralni klima uređaj
Sef
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Berbernica
Pab
Restorani
Prostor za nepušače u restoranu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Parking
Garaža
Bazen sa slatkom vodom
Tenis
Bufet doručak
All Inclusive

Smeštaj

Hotel ima 470 all inclusive soba koje su savršene za porodice koje traže dodatni nivo komfora. I ne zaboravite, ovo odmaralište nudi gostima povezane sobe s dizajnom prilagođenim deci. Sobe opremljene kako bi gosti uživali u najvišem nivou udobnosti, a pritom uživali u spektakularnom pogledu na okean i lagunu Nichupté.

Sve sobe imaju klima uređaj, televizor, budilnik i još mnogo toga. Ovaj objekat gostima nudi 3 vrste soba:

–Oasis Standard. Ove sobe nude najbolji pogled na zalaske sunca preko lagune Nichupté.

–Palm Oasis Ocean View. Ove sobe nude spektakularni pogled na Karipsko more.

-Oasis Palm Family. Porodične sobe su savršeno opremljene i povezane. Dečje sobe uređene su u dve teme: džungla ili podvodni svet. I one nude spektakularne poglede na Karibe i lagunu.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs