Now Onyx Punta Cana

Lokacija

Nalazi se na mirnoj plaži okruženoj palmama. Idealan je za porodice, parove i prijatelje jer nudi sve usluge po konceptu Unlimited Luxury.

Gastronomija

Restoran na bazi švedskog stola, grill na plaži i 4 a la carte restorana: steak house, Italianski, francuski i azijski, kafić sa poslasticama, sladoled, hamburger bar i 7 barova. Osim toga, klijenti stariji od 18 godina imaju pristup do 7 barova susednog H. Breathless Punta Cana.

Sadržaj

5 bazena uključujući infinity bazen, dečji bazen i bazen s morskom vodom; 2 teniska terena, teren za tenis, aerobik, jedrenje na dasci, vožnja kajakom itd. “Core Zone” za tinejdžere i “Explorer’s Club” za decu koji nude raznovrstan zabavni program tokom dana i noći. Magnificent Spa se nalazi u susednom hotelu Breathless Punta Cana s inovativnim tretmanima koji kombinuju domaće tehnike s modernim tehnikama. Animacijski program s filmskom projekcijom, pozorište na otvorenom i tematske zabave.

Pab
Menjačnica
Kazino
Fitnes centar
Dvorište
Bazen na otvorenom
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Usluga pranja veša
24-satna recepcija

Smeštaj

Ima ukupno 502 soba s klima uređajem, ventilatorom, king size krevetom ili 2 bračna kreveta, ku-patilom s tušem, fenom za kosu i luksuznim sadržajima, ogrtačima i papučama, mini barom s dnevnom dopunom, aparatom za kafu/kuvalom za vodu, kablovska TV, daska za peglanje, sef i besplatni WiFi i terasa ili balkon s hidro-masažnom kadom. Posluga u sobi 24 sata (bez naknade). Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 2 dece.

All Inclusive

Neograničen luksuz. Neograničen pristup restoranima a la carte bez prethodne rezervacije. Osveženje, prirodni sokovi i neograničeni nacionalni i uvozni napitci. Hammock i konobari na plaži i bazenu. Širok spektar aktivnosti. Besplatan bežični internet u celom kompleksu. “Experience Seep, Savor & See”: pristup večeri i izložbama hotela “Sada” i “Dreams” (rezervacija unapred, maksimalno 4 osobe, bez prevoza). (Više informacija po dolasku).