Now Emerald Cancun

Lokacija

Smešten u srcu hotelske zone Cancuna, između Karipskog mora i lagune Nichupté, Now Emerald Cancun nudi najbolji doživljaj neograničenog luksuza koji će cela porodica voleti. Ovaj dragulj smešten je na prekrasnoj plaži od belog peska i kristalno čistoj plavoj vodi.

Sadržaj

Hotel nudi 427 soba i apartmana sa pogledom na vrtove, lagunu i more. Od dnevnih aktivnosti na kopnu i vodi, opuštajućeg dana u Spa by Pevonia®, tri prekrasna bazena i određenih područja za decu i tinejdžere, mogućnosti su beskrajne

Minibar
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Sobna usluga
Pab
Bazen na otvorenom

Smeštaj

Otkrićete spoj luksuza i udobnosti u 427 modernih soba i apartmana Hotela Now Emerald Cancun. Divite se izvanrednim pogledima na bujne vrtove, lagunu ili prozirno Karipsko more. Uživaćete u 24-satnoj posluzi u sobi, mini baru i ostalim pogodnostima kako bi boravak bio opušten. Viši nivo luksuza i personalizovane usluge očekuje vas u preferiranom klubu Npw Emerald Cancun. To uključuje bolju kategoriju apartmana na Premium lokaciji, pristup privatnom salonu i druge ekskluzivne privilegije.Za one koji traže opuštenije i uzvišenije iskustvo, nadogradite na Preferred Club za bolje sobe i pogodnosti, kao što su ekskluzivni pristup salonu, privatni sadržaji i još mnogo toga.