Novotel Jumeirah Village Triangle 4*

Lokacija

Adresa: Jumeirah Village Triangle, District 3, B1 Joory Road, P.O. Box 450763 Dubai, United Arab Emirates

Hotel se nalazi na odličnoj lokaciji. Od poznate šetališne zone „The Walk“ udaljen je 7km, dok se tržni centar „Mall of Emirates“ nalazi na 9km od hotela. Čuvena znamenitost Burj Al Arab udaljena je 11km, dok je Burj Khalifa na oko 19km. Najbliži aerodrom je Al Maktoum udaljen 17 km.

Gastronomija

U ponudi hotela nalaze se dva odlična restorana i jedan kafić. Restoran „Thyme“ gostima hotela omogućava da tokom celog dana uživaju u vrhunskim specijalitetima, dok se na menijima „Ricci“ restorana nalaze specijaliteti italijanske kuhinje. Restoran „Thyme“ služi doručak od 6:30 – 10:30h, ručak od 12:00 – 15:00 i večeru od 18:00 – 23:30h. „Ricci“ je otvoren od 12:00 do 23:00h. „Novo Lounge“ kafić u svojoj ponudi ima laganije obroke, odlične koktele i kafu. Otvoren je 24/7h.

Sadržaj

U sklopu hotela nalazi se bazen na otvorenom, fitness centar (otvoren 24/7), poslovni centar, a gosti hotela mogu koristiti i besplatan parking. Recepcija radi 24h i u sklopu nje se nalazi menjačnica. Za najmlađe se u ponudi nalaze tobogani i dečiji klub.

24-satna recepcija
Wi-Fi
Restorani
Bazen na otvorenom
Zabava za decu
Parking
Fitnes centar
Sauna
Spa specijalne ponude
Medicinska služba
Sobna usluga
Menjačnica
Usluga pranja veša

Smeštaj

U sklopu hotela nalazi se 375 standard i suite soba. Sve sobe su klimatizovane i poseduju TV, telefon, radni sto, sef, aparat za kafu/čaj, sopstveno kupatilo sa toaletnim priborom i fenom. Gosti mogu koristiti i room service, kao i WiFi Internet.