Neptuno-Tritón
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Neptuno/Triton (tri zvezdice) je hotel koji je otvoren 1991. godine i veoma je dobro pozicioniran, jer je u blizini najvažnijih atrakcija prestonice Kube. Hotel je smešten u Miramaru, na trećoj aveniji, ulica 74, pored prelepe plaže Havane, na Kubi. Veoma je blizu Palacio de las Convenciones i Nacionalnog akvarijuma. 15 km je udaljen od Međunarodnog aerodroma Jose Marti. Istorijski centar grada otprilike je na 4 kilometra od hotela.

Gastronomija

– Bar u predvorju: Smešten pored centralnog dela hotela, nudi širok spektar zalogaja i pića tako da možete uživati u hrani između obroka.

– Snack bar u bazenu: Možete uživati u kupanju bez da propustite izvrsna i različita jela ili pića, čime opuštanje bude potpuno.

– A la carte restoran: idealan je za večeru, mada ne isključivo. U ovom restoranu na raspolaganju će vam biti tradicionalna i internacionalna jela sa najfinijim okusima Havane. Nudi svoje usluge a la carte, a dress code je formalni.

– Prodavnica sladoleda: u hotelu možete uživati u najboljem sladoledu u Havani. Pored različitih ukusa, možete dobiti poseban sladoled za decu.

Sadržaj

Među hotelskim sadrćajima su prodavnice, bašte, sala za konferencije, recepcija otvorena 24 sata, menjačnica, parking, pristup internetu i razni barovi i restorani.

Korisno je znati da električna energija hotela kreće i do 110V / 60 Hz, što je važna činjenica pri uključivanju uređaja.

Pab
Sef
24-satna recepcija
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Menjačnica
Restorani
Usluga pranja veša

Smeštaj

U hotelu Neptune / Triton ima 266 soba koje su prilično prostrane.

Standard: nudi odličan panoramski pogled na grad. Takođe, ova soba sadrži odličan klima uređaj, toplu vodu, višekanalnu televiziju, kao i minibar i fen za kosu.

Superior: ova soba je prostranija od prethodne. Ima odličan pogled, uključujući sve ranije pomenute usluge. Ova soba ima kapacitet do 4 osobe.

Ekonom soba: ova opcija ne uključuje doručak i nalazi se u bloku Triton. Međutim, njegove usluge su i dalje izuzetno kvalitetne, a njegovi pogledi su prelepi i panoramski.

Obična dvokrevetna: veća soba, sa prozora pogled na Havanu. Nudi izvrsnu uslugu i prostrana je.