Mövenpick Jumeirah Beach 5*

Lokacija

Adresa: Jumeirah Beach Residence, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati.

Hotel se nalazi na fenomenalnoj lokaciji, u čuvenoj zoni “The Walk”, nedaleko od tržnog centra “The Beach”. Aerodrom je udaljen oko 30 minuta vožnje. Čuvena Jumeriah Beach Residence plaža (JBR) nedaleko je od hotela. Burj Al Arab udaljen je od hotela 8,4km, dok je Burj Khalifa na udaljenosti od 19km. Na samo 0,5km od hotela nalaze se tržni centri “Dubai Marina” i “The Walk”. Na 200m nalazi se tramvajska stanica Jumeirah Beach Residence.

Gastronomija

Uživajte u 5 restorana i nagrađivanih barova, doživite ukuse Menhetna u restoranu “New York Soul”, ukusan švedski sto uz tematske večeri koje se svakodnevno menjaju u objektu “Talk” ili uživajte uz piće u bistrou i sportskom salonu “West Beach”. Osim toga, možete da se opustite u baru kraj bazena ili na terasi i u salonu u foajeu “The Falls” sa a la carte menijem.

Sadržaj

Gosti mogu koristiti: veliki spoljašnji bazen otvoren tokom cele godine, wellness centar i teretanu, bar kod bazena, restoran i bar “Soul”, “Sports Lounge”, restoran “Talk”, kafić “Falls”, menjačnicu i ATM bankomat, sobu za odlaganje prtljaga, besplatnu Wi-FI internet konekciju, suvernirnicu, usluge pranja i peglanja veša (uz doplatu). Hotel je za svoje goste obezbedio peškire za plažu. Uz doplatu je moguće koristiti i poslovni centar hotela.

Smeštaj

Svih 297 soba je uređeno u savremenom stilu, a iz pojedinih soba i suite jedinica pruža se delimičan pogled na more. Sve sobe su klimatizovane, a gostima su još na raspolaganju i: besplatna Wi-Fi konekcija, mini-bar (uz doplatu), balkon, pribor za pripremanje kafe ili čaja. Superior sobe veličine su 35m2 i namenjene su za smeštaj dve do tri odrasle osobe ili dvoje odraslih i dvoje dece – francuski krevet ili dva standardna kreveta, a treći krevet je pomoćni ili sofa na razvlačenje.