Millennium Plaza Dubai 5*

Lokacija

Adresa: heikh Zayed Road, Trgovačka četvrt, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. Svetski trgovinski centar u Dubaiju udaljen je 15 minuta hoda od hotela Millennium Plaza. Do tržnog centra Dubai Mol stiže se za svega 5 minuta vožnje. Usluga prevoza je dostupna na zahtev. Stanica metroa Emirejts Tauers (Emirates Towers) nalazi se ispred samog hotela i sa nje možete lako stići do mnogih odredišta u gradu.

Gastronomija

Internacionalni restoran Metro otvoren je tokom celog dana i služi obroke na bazi švedskog stola. Nudi kuvanje pred gostima i bogati izbor hrane koji će vas sigurno zadovoljiti. Salon pored infiniti bazena nalazi se na krovu i nudi veliki izbor bezalkoholnih koktela, sokova i laganih obroka uz panoramski pogled na grad. Za celodnevne obroke, naš internacionalni švedski restoran, Metro, specijalizovan je za najbolju arapsku kuhinju. Infinity Pool Lounge smešten na našem krovu pruža panoramski pogled na grad, zajedno sa osvežavajućim izborom sokova, moktela i lakih grickalica.

Sadržaj

Pored besplatnog WiFi interneta, hotel nudi bazen na otvorenom. Gosti mogu uz doplatu rezervisati opuštajuću masažu i vežbati u teretani. Poslovni putnici će ceniti vrhunski poslovni centar i 12 modernih prostorija za sastanke i konferencije. Millennium Plaza Hotel Dubai takođe nudi idealna mesta za nezaboravne svadbe i uspešne sastanke i događaje od 15 do 150. Gosti mogu uživati u našim izvrsnim sadržajima za razonodu, uključujući zdravstveni klub i spa, Club Lounge, beskrajni bazen i dečji bazen sa pogledom na Arapsko more.

Smeštaj

Naša kula od 65 spratova nudi 401 prostranu gostinsku sobu sa zapanjujućim pogledom na palatu Zabeel i plažu Jumeirah. Smeštaj na 26. spratu i više pruža neprekinuti pogled na panoramu Dubaija sa svih strana. U ponudi ima moderno uređene, prostrane sobe. U celom hotelu je dostupan besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe hotela Millennium Plaza poseduju prostor za sedenje opremljen TV-om sa ravnim ekranom i mini-bar. Iz pojedinih soba se pruža pogled na Dubai. Sve sobe uključuju prostrano kupatilo sa zasebnom kadom i tušem. Sobe imaju velike prozore i enterijer uređen u svetlim, nežnim tonovima bež boje.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs