Millennium Al Barsha 4*

Lokacija

Adresa: Al Barsha Road, Behind Mall of Emirates Al Barsha 1, Dubai, Al Barsha, Dubai, United Arab Emirates. Hotel je udaljen 2.7 km od plaže Sufouh. Trgovački centar Mall of the Emirates udaljen je 1 km, a toranj Burj Al Arab 6 km. Najbliži aerodrom je Međunarodni aerodrom u Dubaiju, na 27 km od hotela Millennium Al Barsha.

Gastronomija

Objekat Millenium Al Barsha nudi smeštaj sa restoranom i nudi doručak na bazi švedskog stola ili a la carte. Hotel se sastoji od lobby bara u predvorju, koji poslužuje najsvežije piće i dva restorana: celodnevna trpezarija i House of Colours nude širok spektar inovativnih kulinarskih užitaka iz celog sveta, koji poslužuju doručak, ručak i večeru u show kuhinji sa živim stanicama za kuvanje, zatim autentični marokanski restoran koji služi meso, živinu, morske plodove i vegetarijanska jela kuvana u tradicionalnim začinima i tehnikama. Gosti i stanovnici hotela mogu uživati u različitim ukusima šiša na terasi restorana, ispijajući tradicionalni marokanski čaj. Terasa na bazenu nudi lagane grickalice, slatkiše i sveže sokove u opuštajućem okruženju.

Sadržaj

Millennium Al Barsha nudi smeštaj sa restoranom, besplatnim privatnim parkingom, otvorenim bazenom i fitnes centrom. Ovaj hotel smešten je u četvrti Al Barsha, a nudi vrt i otvoreni bazen. Smeštaj sadrži recepciju koja radi 24 sata, poslugu u sobi i menjačnicu za goste. Smeštaj takođe nudi poslovni centar, a gosti mogu pogledati novine u hotelu Millennium Al Barsha.

24-satna recepcija
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klimatizovani restoran
Menjačnica
Bazen sa slatkom vodom
Zabavne aktivnosti
Fitnes centar
Ležaljke
Bazen na otvorenom
Restorani
Sobna usluga
Sef
Wi-Fi
Mastercard
Visa
American express
Satelitska TV / Kablovska TV
Igraonica

Smeštaj

Ova zapanjujuća nekretnina nudi 299 dobro opremljenih soba i apartmana, 109 apartmana sa uslugom koji sadrže sve moderne pogodnosti i opremljene najnovijom tehnologijom u sobi. Sobe pokazuju besprekoran dizajn i šarmantnu atmosferu sa elegantnim i savremenim dekorom koji uključuje bogate drvene obloge i prirodne boje.
Jedinice sadrže klima-uređaj, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, čajnik, bide, fen za kosu i radni sto. Sobe u hotelu imaju sopstveno kupatilo opremljeno tušem i besplatnim toaletnim potrepštinama, a imaju i besplatni ViFi. Sobe sadrže ormar.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs