Meliá Península Varadero
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Melia Peninsula Varadero (pet zvezdica) izgrađen u kolonijalnom stilu, koji ima odvojene prostore za odrasle i porodicu, što garantuje sjajan odmor. Uključen je u okvir istoimenog prirodnog rezervata i ističe se svojim baštama i aktivnostima i zabavom. Prekrasna plaža, manje od 10 metara od odmarališta, 3 bazena, fitnes centar, salon lepote i masaže, pozorište, sportski tereni i mogućnost vežbanja nekoliko sportova na vodi samo su neke od usluga koje ćete naći u ovom prestižnom hotelu.

Aerodrom Juan G. Gomez se nalazi na 30,7 km. Grad Kardenas je udaljen 27 km, okolina je savršena za upoznavanje jedne specijalne Kube. Plaža Caleta je udaljena 12 km. Mora se naglasiti da je ova hotelska zona jedna od najlepših na ostrvu i idealno mesto za kombinovanje aktivnosti na moru sa kulturnim posetama.

Smeštaj

Sobe su podeljene u sledećim kategorijama:

Standardna. Možete imati pogled na vrt ili bazen. 42 kvadratna metra, veliki krevet, TV sa ravnim ekranom, sopstveni balkon, potpuno kupatilo, minibar, odvojena tuš kabina, toalet, klima uređaj, pegla i suncobran.

Grand apartman. 84 kvadratnih metara, dnevni boravak, 2 kupatila, garderoba, privatna terasa, fleksibilnost za ulazak i izlazak iz hotela, sef, ogrtač, papuče, CD plejer, prirodno cveće, peškiri i usluge navedene u prethodnom odeljku.

Premium. 42 kvadrata, kapacitet: 3 odrasle osobe ili 2 odrasle osobe i 1 dete. Sadrži garderobu, spavaću sobu, kupatilo, terasu, kupatilo sa tušem i kadom. Slično gore pomenutom apartmanu, možete ući i napustiti hotel do 11 uveče, postoji poklon dobrodošlice, 4 rezervacije u a la carte restoranima i peškiri za plažu.

Junior Suite. 2 spavaće sobe (jedna s bračnim krevetom i krevetom na sprat), 2 potpuno opremljene kupaonice, veliki balkon, klima uređaj, LCD TV, sef, minibar, fen za kosu, CD plejer, 2 telefona i suncobrana.

 

Family. 20 soba, od kojih je 10 zajedno(jedna pored druge), uključuju bračni krevet, krevet na sprat, 42 kvadratna metra, poklon dobrodošlice za mališane, pristup dečjem klubu, kasni odlazak, minibar koji se puni svakodnevno i usluge koje su već navedene.

U Royal Palm-u ćete uživati u sjajnom bifeu internacionalnih jela. Tocororo je meksički restoran sa ukusnim menijem. La Gondola pretvara bilo koji italijanski recept u umetničko delo. Bistro je specijalizovan za francuske recepte. Sakura čini tepaniakki, nauku na dohvat ruke. Saoco nudi grickalice i brzu hranu u jednakim delovima, baš kao i Principito, koji je idealan za decu. Hotel upotpunjava svoju ugostiteljsku ponudu sa mnoštvom barova raznih vrsta.

 

Košarka
Odbojka
Odbojka na pesku
Američki i / ili Ruski bilijar
Boćanje
Surfovanje
Tenis
Badminton
Pikado
Doručak
Dvokrevetne sobe
Suites
Ec
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Resort
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Pristup internetu
Minibar
Mini frižider
Aparat za kafu i čaj
Francuski krevet
King size krevet
Individualni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Pab
Diskoteka / Noćni klub
Restorani
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Parking
Mini klub
Bazen na otvorenom
Fitnes centar
Jedrenje na dasci
Candle
Katamaran
Kanui
Stoni tenis
Aerobik
Streljaštvo
Bicikl / Brdski bicikl
Rukomet

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs