Meliá Habana
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Hotel Melia Habana (pet zvezdica) nudi luksuzni smeštaj okružen tropskim vrtovima i najveći hotelski bazen u kubanskom gradu Havani. Nalazi se u stambenom delu grada Miramar, tik uz poslovni kompleks Miramar Trade Center i pored obale. Najbliži aerodrom, Jose Marti International, udaljen je samo 17 km. Centralna železnička stanica Havana smeštena je 13 km od hotela.To je zona bez pušenja.

Gastronomija

Svoju reputaciju Melia Habana duguje, između ostalog, i kvalitetu svojih restorana. Jedan primer je La Bella Cubana, čija se inovativna azijska kuhinja poslužuje u intimnom i zavodljivom okruženju. Ako više volite probati tradicionalnija internacionalna jela, najbolja opcija za vas je restoran Miramar, koji ima formalni dress code.

La Scala nudi italijansku kuhinju sa pogledom na hotelske vrtove i jezera, dok je Titanium Sport Bar namenjen gostima koji vole da uživaju u aperitivu ili piću dok gledaju omiljena sportska takmičenju na plazma ekranima. Vedado je specijalizovan za gurmansku hranu, dok se Cobo nalazi pored bazena i nudi svojim gostima ležaljke za sunčanje. Konačno, bar Robaina pruža svojim kupcima priliku da uživaju u klasičnim kubanskim cigarama u degustaciji koja je poznata i pod nazivom „habanosommelier“, što može biti autentično uživanje za sva čula.

 

Sadržaj

Među spiskom usluga koje ovaj hotel nudi treba izdvojiti sledeće: portirska služba, 24-časovna korisnička podrška, besplatan internet, sala za sastanke, klinika i apoteka, obezbeđenje.

Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
JCB
Mastercard
Visa
Gradski hotel
Kupatilo
Tuš
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Pristup internetu
Minibar
Centralni klima uređaj
Sef
Balkon
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Menjačnica
Kafić
Pab
Restorani
Perionica
Medicinska služba
Parking
Bazen na otvorenom
Bazen za decu
Ležaljke
Suncobrani
Hidromasažna kada
Sauna
Usluga masaže
Fitnes centar
Aerobik
Tenis
Bufet doručak
Kontinentalni doručak
Doručak

Smeštaj

Ovaj hotel ima 397 soba sa pogledom na more, bazen ili baštu. Opremljeni su najboljim sadržajima i podeljeni su u sledeće kategorije:

Grand Suite soba. Ova soba od 108 m² ima fantastičnu hidromasažnu kadu i direktan pristup izvrsnom salonu.

Nivo Junior Suite. Soba od 108 m² posebno dizajnirana za vaše mališane. Ima veliko područje za igre koje će vaša deca voleti.

Klasicna soba sa pogledom na more. Soba od 46 m² sa pogledom na more, kupatilo sa fenom za kosu i plazma TV sa satelitskim kanalima.

Premijm soba. Ova soba od 46 m² izdvaja se od ostalih po dva vanredno velika kreveta, svaki veličine više od dva metra.