JA Ocean View 5*

Lokacija

Adresa: Objekat se nalazi na čuvenom šetalištu The Walk u Dubaiju u oblasti Jumeirah Beach Residence, na samo nekoliko koraka od plaže Jumeirah. Na raspolaganju su brojne prodavnice, restorani i rekreativni sadržaji. Hotel JA Ocean View ima idealnu lokaciju, bilo da ste na poslovnom putu ili da odmarate. U ponudi je smeštaj sa živopisnim pogledom na Persijski zaliv.

Gastronomija

Uživajte u čaju, kafi i laganim užinama u kafeu Via. U piceriji Motorino pripremaju se pice prema konceptu picerija nove generacije iz Bruklina u Njujorku. Opustite se uz piće u novom sportskom baru Offside. Kokteli i lagane užine služe se tokom celog dana u baru LVL BLU pored bazena.

Sadržaj

U mogućnosti ste da plivate u bazenu na otvorenom ili da uživate na javnoj plaži. Najmlađi se mogu zabavljati na igralištu i u dečijem bazenu. Teretana je dobro opremljena, dok spa centar “Calm” nudi masaže i druge tretmane, uz doplatu. Na raspolaganju su pedikir, manikir, frizer, usluge šminkanja. Pikado, bilijar i stoni tenis su besplatni, a uz doplatu gosti mogu uživati u sportskim aktivnostima, večernjim zabavama, muzičkim nastupima i sličnim aktivnostima koje hotel organizuje.

Smeštaj

Sve sobe i suite jedinice u hotelu JA Ocean View nude pogled na more i sopstveni balkon. U jednoj sobi mogu boraviti najviše 2 odrasle osobe i 2 deteta, a obezbeđene su i veće porodične sobe. Svaka soba ima besplatan WiFi, flat-screen TV sa satelitskim kanalima, aparat za kafu, mini-bar i garderober.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs