InterContinental Dubai 5*

Lokacija

Adresa: Dubai, Dubai Festival City, Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati. InterContinental Dubai Festival City ima direktan pristup tržnom centru Dubai Festival City, sa preko 500 maloprodajnih objekata, uključujući jedinstvene Robinsons, i dom rekordnog spektakla IMAGINE vode, lasera, svetlosti i vatre. Međunarodni aerodrom Dubai udaljen je 10 minuta vožnje od hotela InterContinental Dubai Festival Citi. Imovina nudi aerodromski prevoz dostupan na zahtev.

Gastronomija

Gosti mogu uživati u raznovrsnim restoranima, uključujući The Fish House koji nudi najsvežiji ulov – doživljaj od broda do stola, ili Pierre’s Bistro and bar – otvoren u večernjim satima, tek od 6:30, na čelu sa čuvenom Michelinovom zvezdom chef Pierre Gagnaire, doživite iskustvo noćnog života.

Sadržaj

Nakon energičnog treninga u teretani, gosti mogu uživati u opuštajućoj masaži u spa centru. Gostima je na raspolaganju čitav niz aromatičnih terapija. Smeštaj nudi recepciju koja radi 24 sata, uslugu u sobi i menjačnicu za goste. InterContinental Dubai ima 25-metarski otvoreni bazen koji se pruža na balkon sa panoramskim pogledom na reku Dubai. U ponudi je spa sa punom uslugom sa aromaterapijom.

Smeštaj

Sve sobe u hotelu InterContinental Dubai osunčane su i imaju velike prozore s pogledom na nebo. Svaki od njih ima TV ravnog ekrana sa višejezičnim kanalima, DVD plejer i CD plejer. Deluxe dvokrevetna soba ima klima-uređaj, sušaru za sušenje rublja i bade-mantil. Veličine je 42 m², poseduje: Kupatilo u okviru jedinice, ravni ekran, mini bar, besplatan bežični internet, besplatni toaletni pribor, sef, toalet kada ili tuš, radni sto, papuče, telefon, pribor za peglanje, pegla, fen za kosu, usluga buđenja / budilnik, garderober ili orman…

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs