Ibis Dubai Al Barsha 3*

Lokacija

Adresa: Sheikh Zayed Road, Al Barsha, Dubai.
Hotel Ibis Al Barsha nalazi se na odličnoj lokaciji, blizu Dubai Marine i na samo nekoliko minuta od Sharaf DG Metro stanice. Glavne znamenitosti Dubaija – Burj Al Arab je oko 3,5km od hotela, tržni centar “The Walk” je oko 6,3km, dok je Burj Khalifa na udaljenosti od 13,3km.
Dubai International Airport udaljen je oko 23,4km, dok je Al Maktoum International Airport na udaljenosti od 24,4km.
Shuttle busevi voze dva puta dnevno voze do Kite plaže koja se nalazi u blizini.

Gastronomija

U hrani i piću možete uživati u hotelskom restoranu “Baharat” sa internacionalnom kuhinjom. Chill Cafe sa svojom opuštenom atmosferom nudi zdrava jela i pića, a posetioci mogu uživati i na terasi kafea. Večeri u Ibis hotelu možete provoditi i uz ukusne burgere napravljene sa egzotičnim sastojcima iz celog sveta i osvežavajućim koktelima “Jamboree” bara.

Sadržaj

Hotel poseduje 2 bara i restoran sa internacionalnom kuhinjom. Gosti se mogu družiti uz stoni tenis ili bilijar, kao i trenirati u teretani hotela. U hotelu se nalaze vešeraj, prostorije za sastanke, kao i menjačnica. Ibis hotel ima svoju baštu, kao i parking za goste hotela. Ne poseduje bazen.

Smeštaj

Hotel poseduje udobne, zvučno izolovane i moderne sobe sa pogledom na grad. Sobe su klimatizovane i opremljene flat-screen televizorima, radnim stolovima, privatnim toaletom sa fenom. U svim sobama gostima su na raspolaganju mineralna voda, kao i aparati za kafu/čaj.

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs