Iberostar Tucan
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Samo 5 minuta od Playe del Carmen i blizu Cozumela, Tuluma i Puerto Morelosa. On čini kompleks zajedno sa Iberostar Kuetzal-om

Gastronomija

Ima 7 restorana: 2 vrste švedskog stola sa izložbenom kuhinjom, pizzeria za užinu i 4 tematska a la carte restorana za večeru (meksički, italijanski, roštilj i tapas restoran); 4 bara (uključujući disko-salon, akvabar i ekskluzivni bar za prirodne sokove

 

Sadržaj

Samo 5 minuta od Plaje del Karmen i blizu Cozumela, Tuluma i Puerto Morelosa. On čini kompleks zajedno sa Iberostar Kuetzal.). Sadrži 3 bazena (glavni stil lagune, za aktivnosti i za decu), klub na plaži sa vodenim sportovima i tenisom, časovi plesa, streljaštvo sa lukom, ping pongom, bilijarom, odbojkom na pesku, aerobikom, raznim igrama, teretanom, mini klubom (od 4 do 12 godina) i večernjom zabavom uz živu muziku i plesove sa orkestrom ili u  diskoteci. Uz naplatu: usluga čuvanja dece i medicinske usluge (oboje na zahtev), prodavnice, Internet, PADI ronilački centar i spa centar sa saunom, hidromasažom, masažama i kozmetičkim centrom

Prilog zgrada
Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Vile
Sobe prilagođene slabo pokretnim osobama
Dvorište
American express
Mastercard
Visa
Peščana plaža
Ležaljke
Suncobrani
Hotel na plaži
Spa hotel
Istorijski hotel
Kupatilo
Tuš
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Minibar
Aparat za kafu i čaj
Francuski krevet
King size krevet
Centralni klima uređaj
Terasa
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Kupatilo prilagođeno slabo pokretnim osobama
Recepcija
Menjačnica
Kafić
Super market
Berbernica
Diskoteka / Noćni klub
Trpezarija
Restorani
Stolice za bebe
Pristup internetu
Usluga pranja veša
Parking
Mini klub
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Fitnes centar
Vodena gimnastika
Skijanje na vodi
Ronjenje
Jedrenje na dasci
Candle
Katamaran
Aerobik
Gimnastika
Bicikl / Brdski bicikl
Odbojka
Golf
Tenis
A la carte ručak
A la carte večera
All Inclusive

Smeštaj

Ovaj hotel ima 350 soba podeljenih u tri kategorije: 324 sobe su standardne, 24 su junior apartmani i 2 su predsednički apartmani.

– Standard: možete birati između porodičnog standarda površine 70 m2 s povezanim apartmanom i balkonom s pogledom; standardna soba dimenzija 25 m2 s dva kreveta ili king size krevetom; ili vrhunskog standarda, koji se nalazi u blizini bazena i plaže.
– Junior Suite: hotel ima 3 vrste: Junior Suite od 38m2 sa krevetom velikih dimenzija, privatnim balkonom s pogledom i dve sofe; Junior Suite Ocean; i Junior Suite Superior Ocean Front, tradicionalna soba s pogledom.
– Predsednički apartman: prostrana soba površine 212 m2 naspram okeana, drugom spavaćom sobom, garderobom, trpezarijom i kuhinjom, kao i privatnom terasom s pogledom.

All Inclusive

SVE UKLjUČENO: puni pansion; večera na bazi švedskog stola u glavnom restoranu ili u specijalnim restoranima uz prethodnu rezervaciju (ograničena prema danima boravka); posluga u sobi od 11 do 23 sata; minibar u sobi; grickalice i neograničeno piće u trajanju od 24 sata; pića u diskoteci; ležaljke za sunčanje i peškiri za bazen i plažu i učestvovanje u aktivnostima i sportovima bez motora (jedrenje na dasci, katamaran, kajak, ronjenje). (Više informacija po dolasku).