Iberostar Dominicana

Lokacija

Na plaži, okružena bujnom tropskom vegetacijom. Deo je kompleksa Iberostar.

Gastronomija

2 restorana sa buffe posluženjem, roštilj, snack-restoran na plaži, 6 a la carte restorana (ori-jentalni, internacionalni, meksički, gurmanski, steak house i Star Rock Café); 8 barova, sladoledni salon i diskoteka.

Sadržaj

2 bazena za odrasle, 1 za decu, solarijum, sadržaji za vodene sportove na plaži (jedrenje na dasci, jedrenje, kajak, itd.), kao i tenis, streličarstvo, stoni tenis i boćalište, dečji klub (od 4 do 12 godina) sa igralištem i klubom za tinejdžere od 13 godina. Program aktivnosti i predstava uz živu muziku noću. Doplata: internet cafe-soba, ronilački centar i teren za golf s 18 rupa. Hoteli Iberostar čine odmaralište koje ima karipsku ulicu i zajedničke sadrža-je sa: “Spa Sensations“ (sa jacuzzijem, saunom i doplatom: aromaterapija, kozmetički i anti-stres tretmani), fitness centar i tržni centar.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Aerobik
Centralni klima uređaj
Klima uređaj u zajedničkim prostorijama
Ručak sa švedskim stolom
American express
Zabava za decu
Parking
Balkon
Banana čamac
Kada
Kupatilo
Pab
Ronjenje
Sef
Francuski krevet
Menjačnica
Kazino
A la carte večera
Večera sa švedskim stolom
Bufet doručak
Diskoteka / Noćni klub
Tuš
Skijanje na vodi
Garaža
Fitnes centar
Hotel na plaži
Dvorište
Junior apartmani
Mastercard
Minibar
Mini klub
Frižider
Spa specijalne ponude
Berbernica
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Bazen za decu
Peščana plaža
Resort
Restorani
Prostori za sastanke i događaje
Fen za kosu
Sobna usluga
Usluga pranja veša
Usluga masaže
Suncobrani
Telefon sa direktnim biranjem
Tenis
Stoni tenis
Terasa
Solarijumska terasa
Prodavnice
Streljaštvo
Ležaljke
Satelitska TV / Kablovska TV
Candle
Recepcija
Visa
Jedrenje na dasci
Prostor za nepušače u restoranu

Smeštaj

Ima 490 jedinica potpuno renoviranih i raspoređenih u sledećim tipovima soba:
Dvokrevetna, dvokrevetna sa pogledom na bazen, dvokrevetna panoramski pogled i dvokrevetna sa pogledom na more: 1 king ili 2 bračna kreveta, klima uređaj, stropni ventilator, fen za kosu, telefon, 32-inčni TV ravnog ekrana, mini bar, besplatni WiFi, aparat za kafu, daska za peglanje, besplatni sef i balkon. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

Junior Suite: prostraniji, sa istim sadržajima kao i dvokrevetna soba, ogrtači i papuče i dnevni boravak. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

Junior Suite Spa: nalazi se u blizini spa, sa sadržajima junior suite plus king size krevet ili 2 bračna kreveta; cvetni detalji u sobi; specijalni čaj, peškiri za plažu u sobi; slobodan pristup spa prostorima; Spa voucher vredan 50 USD po sobi i boravku; spa poklon set; dnevna aromaterapija u sobi i romantična usluga jednom po boravku. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

All Inclusive

Pun pansion, večera u restoranima ala carte (prethodna rezervacija). Izbor internacionalnih pića. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Razne aktivnosti tokom dana. Svi sportski tereni osim golf, ronjenje i motoriziranih sportova na vodi. (Više informacija po dolasku).