Iberostar Bella Costa
Ovaj hotel nudi aranžman za medeni mesec

Lokacija

Iberostar Bella Costa je moderan kompleks koji se nalazi na obali Varadera. Lokacija hotela Bella Costa idealna je za uživanje na Kubi i u Karipskom moru, jer se nalazi u području gde možete uživati u svim vrstama vodenih aktivnosti i sportova. Međunarodni aerodrom Jose Marti udaljen je manje od 20 km.

Iz hotela možete ići na organizovane izlete u razne gradove poput Santijago de Kube, Camaguei, Santa Clara i Guantanamo, kao i do obale Bavaro Beach-a.

Gastronomija

Hotel Bella Costa ima dva restorana koji svojim gostima nude sve vrste prehrambenih usluga. Oboje nude besplatnu švedski sto na bazi all inclusive-a sa internacionalnom kuhinjom. Možete uživati u američkoj i evropskoj kuhinji, kao i prisustovavti pripremi orijentalne kuhinje, testenine ili “fusion” gastronomije.

Hotel poseduje i dva bara, jedan od njih kod bazena, a drugi smešten u plažnom delu, dizajnirani mogu maksimalno iskoristiti svoj boravak

Sadržaj

Smešten na severu zemlje, ovaj hotel sa četiri zvezdice nudi svojim gostima all inclusive uslugu sa nekoliko bazena i lakim pristupom plaži. Pored toga, u hotelu možete pronaći brojne atrakcije i zabavu, kao što su spa centar, noćni klub i prostor za događaje, gde se svakog dana u godini organizuje zabavni program.

Dvokrevetne sobe
Junior apartmani
Suites
Mastercard
Visa
Hotel na plaži
Resort
Hotel za porodice
Kupatilo
Kada
Fen za kosu
Telefon sa direktnim biranjem
Satelitska TV / Kablovska TV
Mini frižider
Individualni klima uređaj
Sef
Prilagođeno slabo pokretnim osobama
Recepcija
Menjačnica
Garderober
Prodavnice
Berbernica
Pab
Prostori za sastanke i događaje
Restorani
Pristup internetu
Perionica
Medicinska služba
Mini klub
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Snack / Bar pored bazena
Hidromasažna kada
Usluga masaže
Fitnes centar
Jedrenje na dasci
Candle
Katamaran
Stoni tenis
Streljaštvo
Bicikl / Brdski bicikl
Košarka
Odbojka na pesku
Zabavne aktivnosti
Zabava za decu
All Inclusive

Smeštaj

Hotel Bella Costa nudi svojim klijentima različite vrste soba u skladu sa brojem ljudi i potrebama svake grupe po dolasku.

– Standard: ove sobe su smeštene u prostoru pored bazena. Nude sopstveno kupatilo, internet i TV, bračni krevet sa mogućnošću dodavanja pomoćnog ležaja, kao i telefon i klima uređaj.

– Premium: ove sobe većih dimenzija mogu primiti do pet osoba i nalaze se u blizini plaže. Opremljeni su standardnim sadržajima, kao i balkonom i terasom.