Hotel Riu Republica

Lokacija

Nalazi se na prvoj liniji rajske plaže. Radi se o novom i opsežnom kompleksu samo za odrasle, koji je otvoren u junu 2016. godine.

Gastronomija

Nudi 2 buffe restorana, 7 specijalitet restorana: italijanski, azijski, indijski, španjolski, 2 gurman- ska restorana i steak house; 10 barova i diskoteka.

Sadržaj

Od 8 bazena (3 od njih sa vodenim barom), solarij-terasa, vodeni park “Splash Water World” sa 4 to-bogana, odbojka na pijesku, jedrenje na dasci, kajak, katamaran, oprema za ronjenje. Spa sa različitim tretmanima, frizerski salon i masaža (uz nadoplatu), butik / kiosk, računala s pristupom internetu (uz nadoplatu). Celodnevni zabavni program sa aktivnostima i noćnim izlascima uz živu muziku ili predstave svake noći.

Pristup internetu
Zabavne aktivnosti
Ručak sa švedskim stolom
Ronjenje
Katamaran
Bufet doručak
Gimnastika
Vodena gimnastika
Fitnes centar
Hotel na plaži
Bazen na otvorenom
Bazen sa slatkom vodom
Restorani
24-satna recepcija
Snack / Bar pored bazena
Suncobrani
Terasa
Solarijumska terasa
Prodavnice
All Inclusive
Odbojka na pesku
Wi-Fi
Jedrenje na dasci

Smeštaj

Ima 1.382 soba sa centralnim klima uređajem, stropnim ventilatorom, dnevnim boravkom sa sofom, kupaonicom s tušem i dvostrukim umivaonikom, sadržajima, ogrtačem i fenom za kosu, telefonom, besplatnim bežičnim pristupom internetu, satelitskom televizijom, mini barom, mini baroma, daska za peglanje, sef (bez nak-nade) i balkon ili terasa. Sobe sa pogledom imaju pogled na bašte i / ili fontane. Maksimalna popunjenost: 3 odrasle osobe.

All Inclusive

Buffet doručak i ručak. Večera uz posebne večeri uz tematski buffet 3 puta nedeljno ili u speci-jalnim restoranima. Grickalice i nacionalna i internacionalna pića 24 sata. Vrhunska pića u celom hotelu. Zamena mini-bara i točilica pića u sobama. Peskiri, ležaljke i suncobrani u bazenu. Besplatan bežični internet u celom hotelu. Korištenje teretane, parnog kupatila i jacuzzija. Ne-motorizirani sportovi na kopnu i vodi, test na ronjenje na bazenu i ulaz i piće za disko (otvoren je 6 dana u nedelji). (Više informacija po dolasku).

Beograd
Vojvode Šupljikca 19

+381 11 3088 048
+381 66 550 5000

Kragujevac
Miloja Pavlovića 10

+381 34 344 666
+381 65 2000 794

info@rapsodyexotic.rs