Hotel Riu Palace Punta Cana

Lokacija

Neposredno na plaži Arene Gorda, okružen vrtom od 63.000 m2 koji čini deo kompleksa Riu Resorta.

Gastronomija

Buffet restoran, 5 specijalitet restorana (brazilski, fusion, japanski, italijanski i grill/steak-house) i 5 barova.

Sadržaj

Bazen s hidromasažnom kadom, mali dečji bazen, mini-klub, dečje igralište i razni sportovi u kom- pleksu: 4 teniska terena, stoni tenis, gimnastika, jedrenje na dasci, jedrenje, kajak, oprema za ronjenje, teretana, sauna i jacuzzi. Novi vodeni “Splash Water” koji se nalazi u Riu Naiboi sa atrakcijama kao što su vodeni tobogani, tobogani i brze staze sa besplatnim ulazom za goste hotela, bezalkoholna pića i terasa za sunčanje sa ležaljkama. Dnevna zabava za odrasle i decu sa aktivnostima tokom dana i živom muzikom ili emisijama noću. Uz doplatu: pro-davnice, konferencijske i sale za sastanke, kompjuteri s pristupom internetu, “Eternal Spa” s različitim tretmanima, kozmetički, frizerski i masažni salon i golf teren u blizini. Riu Hoteli imaju karipsku ulicu s teretanom, nakitom, apo-tekom, fotografskim radnjama, bilijarima, buticima i noćnim klubom “Pachá”.

American express
Ronjenje
Diners club
Dvorište
Junior apartmani
Mastercard
Tenis
Stoni tenis
Candle
Visa
Jedrenje na dasci

Smeštaj

Ima 612 soba s dnevnim boravkom, kaučem na razvlačenje, centralnim klima uređajem, stropnim ven-tilatorom, kupaonicom s hidromasažnom kadom i fenom za kosu, telefonom, satelitskom televizijom, radio budili-com, mini-barom, automatom za piće , aparat za kafu, daska za peglanje, besplatan bežični internet, sef (uz doplatu), balkon ili terasa. Mogućnost povezivanja soba. Posebni junior suite takođe nudi pogled na vrt. Maksimalna popu-njenost: 3 odrasle osobe i 1 dete.

All Inclusive

Buffet ili kontinentalni doručak i ručak tipa buffet. Grickalice, nacionalna pića i izbor međunarodnih pića 24 sata dnevno. Mogućnost ručka, užine i pića u restoranima i barovima Riu Bambúa i Riu Naiboa. Buffet večera u glavnom restoranu ili u speci-jalnim restoranima uz prethodnu rezervaciju. Zamena mini bara i točilice pića u sobi. Besplatan bežični inter-net u celom hotelu. Ulaz u noćni klub Pachá, osim u specijalnim noćima (piće uz doplatu). Nemotorizovani sportovi i ronilački kurs u bazenu. Ležaljke, suncobrani i peškiri za bazen i učestvovanje u zabavnom programu. (Više informacija po dolasku).